Book Of Ra Dice


2 ani in urma 176 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book Of Ra Dice:

Pasionatii de cultura antica egipteana, se pot bucura de un nou joc slot revolutionar, lansat de compania Novomatic intitulat Book Of Ra Dice. Jocul nu difera de faimoasele Book of Ra sau Book of Ra Deluxe iar caracteristicile jocului sunt aceleasi. Toate simbolurile din joc sunt inlocuite de simboluri de zaruri iar unica caracteristica din joc este o runda speciala de rotiri gratuite unde poti profica de 12 rotiri gratuite simultan. Simbol de aventurier este cel mai pretios simbol regular din joc iar cartea Ra este unicul simbol special care joaca rol de simbol wild si de asemenea este scatter.
Jocul la aparate Book Of Ra Dice poseda un format simplu cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 10 linii active.
Cele 10 rotiri gratuite pot fi obtinute cu ajutorul simbolului de carte Ra. Plaseaza o miza de 100 credite, obtine cinci simboluri de aventurier si obtine potul cel mare. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book Of Ra Dice este primul joc adaugat in data de 26-decembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Faraoni Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Burning Hot
6 ani in urma
201 Jucate
Lunaris
7 ani in urma
117 Jucate
Achilles
6 ani in urma
117 Jucate
Stoats Stash
8 ani in urma
102 Jucate
Great Griffin
7 ani in urma
111 Jucate
Caribbean Treasure
8 ani in urma
89 Jucate
Egyptian Heroes
7 ani in urma
98 Jucate
Cirese ca la aparate
8 ani in urma
146 Jucate
Hot Choice Deluxe
6 luni in urma
189 Jucate
Book of Cleopatra Super Stake
6 luni in urma
181 Jucate
Rock Climber
8 ani in urma
151 Jucate
Queen of Gold
4 ani in urma
122 Jucate