Book Of Ra Dice


cod adsense
3 ani in urma 461 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book Of Ra Dice:

Pasionatii de cultura antica egipteana, se pot bucura de un nou joc slot revolutionar, lansat de compania Novomatic intitulat Book Of Ra Dice. Jocul nu difera de faimoasele Book of Ra sau Book of Ra Deluxe iar caracteristicile jocului sunt aceleasi. Toate simbolurile din joc sunt inlocuite de simboluri de zaruri iar unica caracteristica din joc este o runda speciala de rotiri gratuite unde poti profica de 12 rotiri gratuite simultan. Simbol de aventurier este cel mai pretios simbol regular din joc iar cartea Ra este unicul simbol special care joaca rol de simbol wild si de asemenea este scatter.
Jocul la aparate Book Of Ra Dice poseda un format simplu cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 10 linii active.
Cele 10 rotiri gratuite pot fi obtinute cu ajutorul simbolului de carte Ra. Plaseaza o miza de 100 credite, obtine cinci simboluri de aventurier si obtine potul cel mare. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book Of Ra Dice este primul joc adaugat in data de 26-decembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Faraoni Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Birds of a feather
9 ani in urma
235 Jucate
Stampede
5 ani in urma
340 Jucate
Chinese New Year
10 ani in urma
218 Jucate
Car Slots
9 ani in urma
270 Jucate
Hot Fruits Deluxe
2 ani in urma
692 Jucate
Dolphin Cash
9 ani in urma
236 Jucate
Dancing Dragon- Novomatic
5 ani in urma
220 Jucate
Alaxe in Zombieland
8 ani in urma
255 Jucate
Chili Chili Fire
4 ani in urma
429 Jucate
Sparta
9 ani in urma
393 Jucate
Castle Solitaire
10 ani in urma
318 Jucate
Lucky Roulette
10 ani in urma
244 Jucate