Book Of Ra Dice


cod adsense
2 ani in urma 232 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book Of Ra Dice:

Pasionatii de cultura antica egipteana, se pot bucura de un nou joc slot revolutionar, lansat de compania Novomatic intitulat Book Of Ra Dice. Jocul nu difera de faimoasele Book of Ra sau Book of Ra Deluxe iar caracteristicile jocului sunt aceleasi. Toate simbolurile din joc sunt inlocuite de simboluri de zaruri iar unica caracteristica din joc este o runda speciala de rotiri gratuite unde poti profica de 12 rotiri gratuite simultan. Simbol de aventurier este cel mai pretios simbol regular din joc iar cartea Ra este unicul simbol special care joaca rol de simbol wild si de asemenea este scatter.
Jocul la aparate Book Of Ra Dice poseda un format simplu cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 10 linii active.
Cele 10 rotiri gratuite pot fi obtinute cu ajutorul simbolului de carte Ra. Plaseaza o miza de 100 credite, obtine cinci simboluri de aventurier si obtine potul cel mare. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book Of Ra Dice este primul joc adaugat in data de 26-decembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Faraoni Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

BlackJack Clasic
8 ani in urma
233 Jucate
Extra Stars
6 ani in urma
339 Jucate
Legend of the Nile
4 ani in urma
231 Jucate
Rise of Poseidon
5 ani in urma
150 Jucate
Lucky Pandas
8 ani in urma
143 Jucate
Arabian Rose
6 ani in urma
162 Jucate
Chinese New Year
8 ani in urma
144 Jucate
Cats
6 ani in urma
255 Jucate
Dchoc Café Solitaire
8 ani in urma
149 Jucate
Pokanoid -Tetris Poker
8 ani in urma
156 Jucate
Wolf Moon – Aristocrat
3 ani in urma
171 Jucate
Roulette Slots
8 ani in urma
151 Jucate