Book Of Ra Dice


1 an in urma 41 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book Of Ra Dice:

Pasionatii de cultura antica egipteana, se pot bucura de un nou joc slot revolutionar, lansat de compania Novomatic intitulat Book Of Ra Dice. Jocul nu difera de faimoasele Book of Ra sau Book of Ra Deluxe iar caracteristicile jocului sunt aceleasi. Toate simbolurile din joc sunt inlocuite de simboluri de zaruri iar unica caracteristica din joc este o runda speciala de rotiri gratuite unde poti profica de 12 rotiri gratuite simultan. Simbol de aventurier este cel mai pretios simbol regular din joc iar cartea Ra este unicul simbol special care joaca rol de simbol wild si de asemenea este scatter.
Jocul la aparate Book Of Ra Dice poseda un format simplu cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 10 linii active.
Cele 10 rotiri gratuite pot fi obtinute cu ajutorul simbolului de carte Ra. Plaseaza o miza de 100 credite, obtine cinci simboluri de aventurier si obtine potul cel mare. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book Of Ra Dice este primul joc adaugat in data de 26-decembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Faraoni Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Juicy Fruits
7 ani in urma
29 Jucate
Top Trump Celebs
8 ani in urma
22 Jucate
Royal Gems
4 ani in urma
22 Jucate
Book of Pharaon
5 ani in urma
20 Jucate
King Kong
8 ani in urma
40 Jucate
Dice and Roll
3 ani in urma
23 Jucate
Garden of Riches
4 ani in urma
23 Jucate
Buffalo Blitz 2
3 săptămâni in urma
26 Jucate
Coral Island
6 ani in urma
20 Jucate
Super Nudge 6000
8 ani in urma
21 Jucate
Silver Fang
7 ani in urma
21 Jucate
Jumbo Stampede
2 ani in urma
42 Jucate