Book of Queen


cod adsense
3 ani in urma 478 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Queen:

Exploreaza egiptul antic si gaseste cartea plina de secrete ale reginei Cleopatra cu Book of Queen, un slot video publicat recent de compania Amatic. Structura jocului are un stil egiptean iar simbolurile principale sunt interpretate de diferite personaje din mitologia egipteana precum imparateasa Cleopatra, Anubis si multe altele. Regina Cleopatra este simbolul care poate genera cel mai interesant premiu din joc. x5 simboluri de Cleopatra pot aduce in visteria voastra pana la 5,000 credite.
Jocul ca la aparate Book of Queen propune un format traditional de 5×3 tamburi si 10 linii de castig. Pariul maxim acceptat este de 3,000 credite.
In timpul jocului apare un singur simbol special, reprezentat de o carte egipteana. Acest simbol are rol de simbol wild si de asemenea de simbol scatter. 3, 4 sau 5 simboluri de carte antica te vor premia cu 10 rotiri gratuite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Queen este primul joc adaugat in data de 7-martie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Amatic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Coyote Moon
10 ani in urma
234 Jucate
First Class Traveler
8 ani in urma
281 Jucate
Pharaoh’s Gold
4 ani in urma
255 Jucate
Joc biliard
10 ani in urma
285 Jucate
Lucky Hunting
8 ani in urma
255 Jucate
Dragoni la aparate
9 ani in urma
395 Jucate
Lucky & Wild
4 ani in urma
392 Jucate
Egyptian Goddess
8 ani in urma
273 Jucate
Nefertiti’s Gold
4 ani in urma
230 Jucate
King’s Treasure
6 ani in urma
369 Jucate
Castle Solitaire
10 ani in urma
303 Jucate
Armadillo Artie: Dash for Cash
6 ani in urma
334 Jucate