LINKURI SPONSORIZATE  Book of Queen

  326 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Queen:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Exploreaza egiptul antic si gaseste cartea plina de secrete ale reginei Cleopatra cu Book of Queen, un slot video publicat recent de compania Amatic. Structura jocului are un stil egiptean iar simbolurile principale sunt interpretate de diferite personaje din mitologia egipteana precum imparateasa Cleopatra, Anubis si multe altele. Regina Cleopatra este simbolul care poate genera cel mai interesant premiu din joc. x5 simboluri de Cleopatra pot aduce in visteria voastra pana la 5,000 credite.
  Jocul ca la aparate Book of Queen propune un format traditional de 5×3 tamburi si 10 linii de castig. Pariul maxim acceptat este de 3,000 credite.
  In timpul jocului apare un singur simbol special, reprezentat de o carte egipteana. Acest simbol are rol de simbol wild si de asemenea de simbol scatter. 3, 4 sau 5 simboluri de carte antica te vor premia cu 10 rotiri gratuite. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Queen este primul joc adaugat in data de 7-martie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Amatic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 326 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Book of Queen trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Book of Queen

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE