Book of Queen


1 an in urma 120 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Queen:

Exploreaza egiptul antic si gaseste cartea plina de secrete ale reginei Cleopatra cu Book of Queen, un slot video publicat recent de compania Amatic. Structura jocului are un stil egiptean iar simbolurile principale sunt interpretate de diferite personaje din mitologia egipteana precum imparateasa Cleopatra, Anubis si multe altele. Regina Cleopatra este simbolul care poate genera cel mai interesant premiu din joc. x5 simboluri de Cleopatra pot aduce in visteria voastra pana la 5,000 credite.
Jocul ca la aparate Book of Queen propune un format traditional de 5×3 tamburi si 10 linii de castig. Pariul maxim acceptat este de 3,000 credite.
In timpul jocului apare un singur simbol special, reprezentat de o carte egipteana. Acest simbol are rol de simbol wild si de asemenea de simbol scatter. 3, 4 sau 5 simboluri de carte antica te vor premia cu 10 rotiri gratuite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Queen este primul joc adaugat in data de 7-martie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Amatic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Extreme slot
7 ani in urma
70 Jucate
Slot cu fructe si bar
8 ani in urma
73 Jucate
Golden 7s -demo mode
2 luni in urma
57 Jucate
Legacy of Egipt
3 ani in urma
75 Jucate
Fantastic Egypt
3 ani in urma
70 Jucate
Party Games Slotto
7 ani in urma
66 Jucate
BlackJack online
7 ani in urma
70 Jucate
Volcano Eruption
6 ani in urma
64 Jucate
Book of Queen
2 ani in urma
120 Jucate
Aparate cu masini
8 ani in urma
0 Jucate
Super mario world slot
7 ani in urma
59 Jucate
Razbunarea piratilor
8 ani in urma
52 Jucate