Book of Queen


cod adsense
2 ani in urma 358 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Queen:

Exploreaza egiptul antic si gaseste cartea plina de secrete ale reginei Cleopatra cu Book of Queen, un slot video publicat recent de compania Amatic. Structura jocului are un stil egiptean iar simbolurile principale sunt interpretate de diferite personaje din mitologia egipteana precum imparateasa Cleopatra, Anubis si multe altele. Regina Cleopatra este simbolul care poate genera cel mai interesant premiu din joc. x5 simboluri de Cleopatra pot aduce in visteria voastra pana la 5,000 credite.
Jocul ca la aparate Book of Queen propune un format traditional de 5×3 tamburi si 10 linii de castig. Pariul maxim acceptat este de 3,000 credite.
In timpul jocului apare un singur simbol special, reprezentat de o carte egipteana. Acest simbol are rol de simbol wild si de asemenea de simbol scatter. 3, 4 sau 5 simboluri de carte antica te vor premia cu 10 rotiri gratuite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Queen este primul joc adaugat in data de 7-martie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Amatic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Sylvan Spirits
9 luni in urma
135 Jucate
Hot Choice Deluxe
1 an in urma
363 Jucate
Wildcat Canyon
8 ani in urma
178 Jucate
Zanzibar
7 ani in urma
190 Jucate
Blackjack 3D
8 ani in urma
239 Jucate
Golden Ark
8 ani in urma
167 Jucate
Ultra Hot Deluxe
9 ani in urma
203 Jucate
Fortune of the Pharaos
9 ani in urma
203 Jucate
Cats
7 ani in urma
284 Jucate
The Avengers
8 ani in urma
164 Jucate
Emerald Isle
8 ani in urma
182 Jucate
Cleopatra Mega Jackpots
6 ani in urma
210 Jucate