Book of Lords


cod adsense
2 ani in urma 292 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Lords:

Daca iti doresti o aventura fulminanta in inima mitologiei egiptene atunci probeaza in modul gratuit Book of Lords, un joc slot propulsat de compania Amatic. Structura jocului Book of Lords are un stil egiptean iar simbolurile principale sunt interpretate de o frumoasa aventuriera si trei creaturi din mitologia egipteana, precum Anubis si Horus. Frumoasa aventuriera este simbolul care poate genera cel mai interesant premiu din joc. x5 simboluri de aventuriera pot aduce in visteria voastra pana la 5,000 credite.
Jocul ca la aparate Book of Lords propune un format traditional de 5×3 tamburi si 10 linii de castig. Pariul maxim acceptat este de 3,000 credite.
In timpul jocului apare un singur simbol special, reprezentat de o carte egipteana. Acest simbol are rol de simbol wild si de asemenea de simbol scatter. 3, 4 sau 5 simboluri de carte antica te vor premia cu 10 rotiri gratuite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Lords este primul joc adaugat in data de 7-martie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Jocuri Aparate Sloturi de Amatic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Slot cu capsuni si fructe
8 ani in urma
347 Jucate
Mr. Vegas
8 ani in urma
190 Jucate
Sah Multiplayer
9 ani in urma
198 Jucate
The Mummy
9 ani in urma
168 Jucate
Threee
7 ani in urma
227 Jucate
Katana
4 ani in urma
215 Jucate
Olympus Glory
4 ani in urma
191 Jucate
Dark Side
7 ani in urma
192 Jucate
Polar Fox
8 ani in urma
255 Jucate
Racing Slot
9 ani in urma
191 Jucate
Aztec Trasures
7 ani in urma
213 Jucate
Iron man
9 ani in urma
174 Jucate