LINKURI SPONSORIZATE  Book of Lords

  462 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Lords:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca iti doresti o aventura fulminanta in inima mitologiei egiptene atunci probeaza in modul gratuit Book of Lords, un joc slot propulsat de compania Amatic. Structura jocului Book of Lords are un stil egiptean iar simbolurile principale sunt interpretate de o frumoasa aventuriera si trei creaturi din mitologia egipteana, precum Anubis si Horus. Frumoasa aventuriera este simbolul care poate genera cel mai interesant premiu din joc. x5 simboluri de aventuriera pot aduce in visteria voastra pana la 5,000 credite.
  Jocul ca la aparate Book of Lords propune un format traditional de 5×3 tamburi si 10 linii de castig. Pariul maxim acceptat este de 3,000 credite.
  In timpul jocului apare un singur simbol special, reprezentat de o carte egipteana. Acest simbol are rol de simbol wild si de asemenea de simbol scatter. 3, 4 sau 5 simboluri de carte antica te vor premia cu 10 rotiri gratuite. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Lords este primul joc adaugat in data de 7-martie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Jocuri Aparate Sloturi de Amatic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 462 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Book of Lords trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Book of Lords

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE