Book of Lords

Book of Lords

1 an in urma 13 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Lords:

Daca iti doresti o aventura fulminanta in inima mitologiei egiptene atunci probeaza in modul gratuit Book of Lords, un joc slot propulsat de compania Amatic. Structura jocului Book of Lords are un stil egiptean iar simbolurile principale sunt interpretate de o frumoasa aventuriera si trei creaturi din mitologia egipteana, precum Anubis si Horus. Frumoasa aventuriera este simbolul care poate genera cel mai interesant premiu din joc. x5 simboluri de aventuriera pot aduce in visteria voastra pana la 5,000 credite.
Jocul ca la aparate Book of Lords propune un format traditional de 5×3 tamburi si 10 linii de castig. Pariul maxim acceptat este de 3,000 credite.
In timpul jocului apare un singur simbol special, reprezentat de o carte egipteana. Acest simbol are rol de simbol wild si de asemenea de simbol scatter. 3, 4 sau 5 simboluri de carte antica te vor premia cu 10 rotiri gratuite. Mult noroc!

INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Lords este primul joc adaugat in data de 7-martie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Jocuri Aparate Sloturi de Amatic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Super Lucky Charms
10 luni in urma
8 Jucate
Tripeaks Solitaire
7 ani in urma
4 Jucate
20 Burning Hot
3 ani in urma
5 Jucate
Book of Ra HD
7 ani in urma
4 Jucate
Desert Cats
1 an in urma
8 Jucate
Legend of the Nile
2 ani in urma
4 Jucate
Lucky Roulette
7 ani in urma
5 Jucate
Pharaoh’s Ring
5 ani in urma
9 Jucate
Five Line Mystery
3 ani in urma
39 Jucate
Mayan Moons
3 ani in urma
5 Jucate
Great Adventure
2 ani in urma
5 Jucate
Flamenco Roses
3 ani in urma
6 Jucate