LINKURI SPONSORIZATE  Book of Immortals

  255 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Immortals:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Exploreaza universul misterios al zeilor egipteni cu Book of Immortals, cel mai recent slot lansat de compania iSoftBet cu o tematica inspirata din mitologia egipteana si o runda de rotiri gratuite si castiguri maxime de pana la x200 pariul total.
  Jocul cuprinde o serie de simboluri cu zei egipteni, unde Anubis este simbolul care poate genera cel mai interesant premiu din joc. x5 simboluri cu zeul Anubis pot aduce in visteria voastra pana la 150 credite.
  Jocul ca la aparate Book of Immortals propune un format traditional de 5×3 tamburi si 20 linii de castig. Pariul maxim acceptat este de 10 credite.
  In timpul jocului apare un singur simbol special, reprezentat de o carte egipteana. Acest simbol are rol de simbol wild si de asemenea de simbol scatter. 3, 4 sau 5 simboluri de carte antica te vor premia cu 10 rotiri gratuite si premii care insumeaza x200 pariul alocat acelei runde. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Immortals este primul joc adaugat in data de 7-martie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Sloturi de iSoftBet si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 255 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Book of Immortals trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Book of Immortals

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE