Book of Immortals


1 an in urma 128 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Immortals:

Exploreaza universul misterios al zeilor egipteni cu Book of Immortals, cel mai recent slot lansat de compania iSoftBet cu o tematica inspirata din mitologia egipteana si o runda de rotiri gratuite si castiguri maxime de pana la x200 pariul total.
Jocul cuprinde o serie de simboluri cu zei egipteni, unde Anubis este simbolul care poate genera cel mai interesant premiu din joc. x5 simboluri cu zeul Anubis pot aduce in visteria voastra pana la 150 credite.
Jocul ca la aparate Book of Immortals propune un format traditional de 5×3 tamburi si 20 linii de castig. Pariul maxim acceptat este de 10 credite.
In timpul jocului apare un singur simbol special, reprezentat de o carte egipteana. Acest simbol are rol de simbol wild si de asemenea de simbol scatter. 3, 4 sau 5 simboluri de carte antica te vor premia cu 10 rotiri gratuite si premii care insumeaza x200 pariul alocat acelei runde. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Immortals este primul joc adaugat in data de 7-martie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Sloturi de iSoftBet si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Break Away
8 ani in urma
55 Jucate
Gemstone Jackpot
6 ani in urma
63 Jucate
Football Rules
7 ani in urma
63 Jucate
Spartan
5 ani in urma
77 Jucate
Ra’s Legend
3 ani in urma
70 Jucate
Hoffmeister
3 ani in urma
53 Jucate
Cat Queen
3 ani in urma
70 Jucate
Super Black Jack
7 ani in urma
64 Jucate
Wild Panda
6 ani in urma
66 Jucate
Sizzling6
6 ani in urma
84 Jucate
Queen of Gold
4 ani in urma
77 Jucate
Halloween Fortune
8 ani in urma
67 Jucate