Book of Immortals


1 an in urma 186 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Immortals:

Exploreaza universul misterios al zeilor egipteni cu Book of Immortals, cel mai recent slot lansat de compania iSoftBet cu o tematica inspirata din mitologia egipteana si o runda de rotiri gratuite si castiguri maxime de pana la x200 pariul total.
Jocul cuprinde o serie de simboluri cu zei egipteni, unde Anubis este simbolul care poate genera cel mai interesant premiu din joc. x5 simboluri cu zeul Anubis pot aduce in visteria voastra pana la 150 credite.
Jocul ca la aparate Book of Immortals propune un format traditional de 5×3 tamburi si 20 linii de castig. Pariul maxim acceptat este de 10 credite.
In timpul jocului apare un singur simbol special, reprezentat de o carte egipteana. Acest simbol are rol de simbol wild si de asemenea de simbol scatter. 3, 4 sau 5 simboluri de carte antica te vor premia cu 10 rotiri gratuite si premii care insumeaza x200 pariul alocat acelei runde. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Immortals este primul joc adaugat in data de 7-martie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Sloturi de iSoftBet si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Wild Stars
3 ani in urma
115 Jucate
Cupidon Slot
7 ani in urma
97 Jucate
Book of Cats
6 luni in urma
173 Jucate
Gnome
7 ani in urma
234 Jucate
Bere la aparate
8 ani in urma
103 Jucate
Arabian Nights
7 ani in urma
121 Jucate
Video Poker II
8 ani in urma
97 Jucate
Sea of Tranquility
3 ani in urma
140 Jucate
Biliard cu masini
8 ani in urma
100 Jucate
Flamenco Roses
3 ani in urma
137 Jucate
Eye of Horus
3 ani in urma
347 Jucate
Rich n Wild
3 ani in urma
108 Jucate