LINKURI SPONSORIZATEBook of Gods

119 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Gods:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Compania Big Time Gaming te invita intr-o noua calatorie plina de aventuri in Egiptul antic cu Book of Gods slot, un alt joc creat cu o tematica inspirata din mitologia egipteana care seamana foarte mult cu Book of Ra sau Book of Fortune. Jocul include o serie de 4 zei egipteni iar cel mai important dintre ele este zeul Bastet.
Configuratia jocului include un format standard de 5×3 tamburi cu 243 moduri de castig unice. Pariul maxim care poate fi selectat de jucator este de 40 credite. Simbolul de carte de aur este un simbol wild si pote juca rol de simbol scatter. Trei sau mai multe simboluri de carte pe o linie activa, te premiaza cu pana la 25 rotiri gratuite. Functia de rotiri gratuite poate fi reactivata in orice moment, nelimitat. De asemenea, jocul include un Jackpot de 194,400 care poate fi capturat de jucator in orice moment si cu putin noroc. Bafta!

INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Gods este primul joc adaugat in data de 13-iunie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 119 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca Book of Gods trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul Book of Gods

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE