Book of Gods


cod adsense
4 ani in urma 381 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Gods:

Compania Big Time Gaming te invita intr-o noua calatorie plina de aventuri in Egiptul antic cu Book of Gods slot, un alt joc creat cu o tematica inspirata din mitologia egipteana care seamana foarte mult cu Book of Ra sau Book of Fortune. Jocul include o serie de 4 zei egipteni iar cel mai important dintre ele este zeul Bastet.
Configuratia jocului include un format standard de 5×3 tamburi cu 243 moduri de castig unice. Pariul maxim care poate fi selectat de jucator este de 40 credite. Simbolul de carte de aur este un simbol wild si pote juca rol de simbol scatter. Trei sau mai multe simboluri de carte pe o linie activa, te premiaza cu pana la 25 rotiri gratuite. Functia de rotiri gratuite poate fi reactivata in orice moment, nelimitat. De asemenea, jocul include un Jackpot de 194,400 care poate fi capturat de jucator in orice moment si cu putin noroc. Bafta!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Gods este primul joc adaugat in data de 13-iunie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Serengeti Heat
5 ani in urma
446 Jucate
The Pyramid of Ramesses
8 ani in urma
341 Jucate
Ghost Pirates Slot
10 ani in urma
297 Jucate
The Last Crusade HD
8 ani in urma
309 Jucate
Solitaire
10 ani in urma
397 Jucate
Lemon Cherry
4 ani in urma
449 Jucate
Speed Solitaire
9 ani in urma
345 Jucate
Cleopatra
10 ani in urma
599 Jucate
Tiger Warrior
5 ani in urma
291 Jucate
Pyramid: Quest for Immortality
7 ani in urma
441 Jucate
Gnome
9 ani in urma
798 Jucate
Monkey’s Millions
6 ani in urma
434 Jucate