Book of Gods


cod adsense
3 ani in urma 268 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Gods:

Compania Big Time Gaming te invita intr-o noua calatorie plina de aventuri in Egiptul antic cu Book of Gods slot, un alt joc creat cu o tematica inspirata din mitologia egipteana care seamana foarte mult cu Book of Ra sau Book of Fortune. Jocul include o serie de 4 zei egipteni iar cel mai important dintre ele este zeul Bastet.
Configuratia jocului include un format standard de 5×3 tamburi cu 243 moduri de castig unice. Pariul maxim care poate fi selectat de jucator este de 40 credite. Simbolul de carte de aur este un simbol wild si pote juca rol de simbol scatter. Trei sau mai multe simboluri de carte pe o linie activa, te premiaza cu pana la 25 rotiri gratuite. Functia de rotiri gratuite poate fi reactivata in orice moment, nelimitat. De asemenea, jocul include un Jackpot de 194,400 care poate fi capturat de jucator in orice moment si cu putin noroc. Bafta!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Gods este primul joc adaugat in data de 13-iunie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Mayan Gold
5 ani in urma
266 Jucate
Mario Poker
9 ani in urma
196 Jucate
Speed Solitaire
8 ani in urma
215 Jucate
Diamond Dogs
8 ani in urma
165 Jucate
Banana Splash
8 ani in urma
174 Jucate
Renegades
4 ani in urma
190 Jucate
Joaca Zeus II de WMS
3 ani in urma
254 Jucate
Majestic King Expanded Edition
1 an in urma
383 Jucate
Crazy Monkey Clasic
4 ani in urma
279 Jucate
Miss Midas
7 ani in urma
203 Jucate
Slot bar 777
9 ani in urma
184 Jucate
Secrets of the Sand
6 ani in urma
236 Jucate