LINKURI SPONSORIZATE  Book of Games

  938 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Games:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Sunt foarte multi jucatori care iubesc foarte mult jocurile ca la aparate create cu tematica egipteana precum Book of Ra slot iar jocul Book of Games slot adaugat de mine azi poate fi inclus in categoria jocurilor de top precum cele create de Novomatic. Jocul este o copie fidela a jocului de pacanele Book of Ra iar singura diferenta observata de mine este numarul de linii disponibile. Simbolul de arheolog este cel mai bine platit simbol din joc iar simbolul de carte Ra este elementul care il urmeaza indeaproape. Cel mai bun exemplu este atunci cand ai norocul sa colectezi cinci simboluri identice de carte. Primesti un premiu de 400,000 credite, singura regula este sa plasezi un pariu maxim.
  Jocul de pacanele online Book of Games vine cu o configuratie de 20 linii ajustabile si cinci tamburi.
  Simbolul de carte Ra este simbol wild si poate juca rol de scatter. Poti beneficia de pana la 10 rotiri gratuite cand pe ecran apar cinci simboluri de carte Ra. Multa bafta!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Games este primul joc adaugat in data de 20-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 938 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Book of Games trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Book of Games

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE