Book of Games


cod adsense
5 ani in urma 348 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Games:

Sunt foarte multi jucatori care iubesc foarte mult jocurile ca la aparate create cu tematica egipteana precum Book of Ra slot iar jocul Book of Games slot adaugat de mine azi poate fi inclus in categoria jocurilor de top precum cele create de Novomatic. Jocul este o copie fidela a jocului de pacanele Book of Ra iar singura diferenta observata de mine este numarul de linii disponibile. Simbolul de arheolog este cel mai bine platit simbol din joc iar simbolul de carte Ra este elementul care il urmeaza indeaproape. Cel mai bun exemplu este atunci cand ai norocul sa colectezi cinci simboluri identice de carte. Primesti un premiu de 400,000 credite, singura regula este sa plasezi un pariu maxim.
Jocul de pacanele online Book of Games vine cu o configuratie de 20 linii ajustabile si cinci tamburi.
Simbolul de carte Ra este simbol wild si poate juca rol de scatter. Poti beneficia de pana la 10 rotiri gratuite cand pe ecran apar cinci simboluri de carte Ra. Multa bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Games este primul joc adaugat in data de 20-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Mermaids Millions
8 ani in urma
470 Jucate
Ancient Egypt
5 ani in urma
489 Jucate
The White Wolf
5 ani in urma
656 Jucate
Dragon’s Pearl
6 ani in urma
402 Jucate
Crown of Egypt
10 ani in urma
470 Jucate
The Robets
10 ani in urma
341 Jucate
Ultra Hot Deluxe
10 ani in urma
406 Jucate
Crazy Doctor 2
9 ani in urma
351 Jucate
Frog Hunter
4 ani in urma
635 Jucate
Elvis The King
10 ani in urma
465 Jucate
40 Flaming Lines
6 ani in urma
570 Jucate
Da Vinci Diamonds
9 ani in urma
570 Jucate