Book of Games


cod adsense
4 ani in urma 226 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Games:

Sunt foarte multi jucatori care iubesc foarte mult jocurile ca la aparate create cu tematica egipteana precum Book of Ra slot iar jocul Book of Games slot adaugat de mine azi poate fi inclus in categoria jocurilor de top precum cele create de Novomatic. Jocul este o copie fidela a jocului de pacanele Book of Ra iar singura diferenta observata de mine este numarul de linii disponibile. Simbolul de arheolog este cel mai bine platit simbol din joc iar simbolul de carte Ra este elementul care il urmeaza indeaproape. Cel mai bun exemplu este atunci cand ai norocul sa colectezi cinci simboluri identice de carte. Primesti un premiu de 400,000 credite, singura regula este sa plasezi un pariu maxim.
Jocul de pacanele online Book of Games vine cu o configuratie de 20 linii ajustabile si cinci tamburi.
Simbolul de carte Ra este simbol wild si poate juca rol de scatter. Poti beneficia de pana la 10 rotiri gratuite cand pe ecran apar cinci simboluri de carte Ra. Multa bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Games este primul joc adaugat in data de 20-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Book of Egypt
8 ani in urma
280 Jucate
Sugarush
7 ani in urma
413 Jucate
Transformers 3D
9 ani in urma
301 Jucate
Fruit a loot
9 ani in urma
229 Jucate
Lost
9 ani in urma
374 Jucate
Slot cu cirese si septari
9 ani in urma
310 Jucate
King of Africa
9 ani in urma
235 Jucate
Olympus Glory
4 ani in urma
277 Jucate
Ariana
7 ani in urma
268 Jucate
Wipeout la aparate
10 ani in urma
242 Jucate
Dragon Reels
8 ani in urma
215 Jucate
Illusionist
5 ani in urma
304 Jucate