Book of Games


cod adsense
5 ani in urma 392 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Games:

Sunt foarte multi jucatori care iubesc foarte mult jocurile ca la aparate create cu tematica egipteana precum Book of Ra slot iar jocul Book of Games slot adaugat de mine azi poate fi inclus in categoria jocurilor de top precum cele create de Novomatic. Jocul este o copie fidela a jocului de pacanele Book of Ra iar singura diferenta observata de mine este numarul de linii disponibile. Simbolul de arheolog este cel mai bine platit simbol din joc iar simbolul de carte Ra este elementul care il urmeaza indeaproape. Cel mai bun exemplu este atunci cand ai norocul sa colectezi cinci simboluri identice de carte. Primesti un premiu de 400,000 credite, singura regula este sa plasezi un pariu maxim.
Jocul de pacanele online Book of Games vine cu o configuratie de 20 linii ajustabile si cinci tamburi.
Simbolul de carte Ra este simbol wild si poate juca rol de scatter. Poti beneficia de pana la 10 rotiri gratuite cand pe ecran apar cinci simboluri de carte Ra. Multa bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Games este primul joc adaugat in data de 20-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Dice and Roll
6 ani in urma
512 Jucate
Halloween horror slot
10 ani in urma
480 Jucate
Berettas Vendetta
11 ani in urma
438 Jucate
Five Line Mystery
7 ani in urma
558 Jucate
Juicy Fruits
10 ani in urma
540 Jucate
Secrets of Alchemy
6 ani in urma
585 Jucate
Lion Empreror
8 ani in urma
382 Jucate
Fructe slot
11 ani in urma
405 Jucate
Abra Cadabra
11 ani in urma
463 Jucate
Castle of Cards
10 ani in urma
390 Jucate
Cupidon Slot
10 ani in urma
401 Jucate
Sloturi cu fructe
11 ani in urma
621 Jucate