Book of Fortune


cod adsense
3 ani in urma 195 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Fortune:

Amatic te invita in lumea fanteziei unde ai posibilitatea sa-ti descoperi destinul cu ajutorul jocului Book of Fortune slot, unul din cele mai populare jocuri create cu o tematica de magi. Jocul a fost lansat in 2015 si vine intr-un format special care iti da accesul la acest joc de orice dispozitiv mobil sau tableta. Premiile oferite intr-o singura runda pot varia intre 50 si 250,000 credite, ultimul putand fi castigat cu x5 simboluri de femeie blonda pe o linie activa si un pariu de 50 credite.
Jocul de pacanele online Book of Fortune incorporeaza o formula standard de 5 tamburi, 3 randuri si 10 linii care pot fi modificate in orice moment al jocului.
Simbolul de carte de magie joaca rolul de simbol wild si poate inlocui orice simbol din joc si de asemenea, joaca rol de simbol scatter si poate declansa pana la 10 rotiri gratuite. Optiunea ‘Gamble’este activa in urma unei combinatii de trei sau mai multe simboluri similare asezare pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Fortune este primul joc adaugat in data de 7-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Zanzibar
7 ani in urma
193 Jucate
20 Burning Hot
4 ani in urma
223 Jucate
Wolf Moon
4 ani in urma
233 Jucate
Roulette Slots
8 ani in urma
186 Jucate
Universe Slot
8 ani in urma
153 Jucate
Book of Fortune
4 ani in urma
195 Jucate
Buffalo Hunter
1 an in urma
221 Jucate
Ice Hockey
9 ani in urma
195 Jucate
Dolphin Spins
8 ani in urma
181 Jucate
Treasure under sea
8 ani in urma
186 Jucate
Legacy of Egipt
3 ani in urma
177 Jucate
Zodiac Wheel
4 ani in urma
268 Jucate