Book of Cleopatra


cod adsense
2 ani in urma 250 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Cleopatra:

Daca iti place sa explorezi cultura antica a egiptului si de asemenea esti fascinat de istoria faimoasei Cleopatra atunci te invita sa calatoresti virtual cu Book of Cleopatra, un slot la aparate plin de aventura si mistere, lansat recent de compania Stakelogic. La prima vedere, interfata este asemanatoare cu celebrele jocuri Book of Ra si Book of Ra Deluxe, singura diferenta, este personajul principal, exploratorul care este inlocuit de regina Cleopatra.
Book of Cleopatra este un joc la aparate online creat cu structura standard de 5×3 tamburi si ofera accesul la 10 linii de castig pline de aventura.
Singurul simbol special din joc este misterioasa carte a Cleopatrei, joaca rol de simbol wild si poate actiona ca simbol scatter.
Acest simbol poate decerna un premiu maxim de 20,000 credite demo si poate declansa o runda cu un maxim de 10 rotiri speciale. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Cleopatra este primul joc adaugat in data de 7-decembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Sloturi Stakelogic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Egyptian Heroes
8 ani in urma
187 Jucate
Aparate cu comori
8 ani in urma
0 Jucate
Fruits of the Nile
4 ani in urma
192 Jucate
Spiderman Relevations
8 ani in urma
170 Jucate
Keno Egiptean
9 ani in urma
171 Jucate
5 Lions
3 ani in urma
185 Jucate
Highway Kings Pro
8 ani in urma
205 Jucate
Plataea
3 ani in urma
207 Jucate
Mosquitozzz
8 ani in urma
178 Jucate
Lucky Pirate
8 ani in urma
172 Jucate
Tattoo Mania
7 ani in urma
179 Jucate
Sloturi cu fructe
8 ani in urma
177 Jucate