LINKURI SPONSORIZATE  Book of Cleopatra

  244 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Cleopatra:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca iti place sa explorezi cultura antica a egiptului si de asemenea esti fascinat de istoria faimoasei Cleopatra atunci te invita sa calatoresti virtual cu Book of Cleopatra, un slot la aparate plin de aventura si mistere, lansat recent de compania Stakelogic. La prima vedere, interfata este asemanatoare cu celebrele jocuri Book of Ra si Book of Ra Deluxe, singura diferenta, este personajul principal, exploratorul care este inlocuit de regina Cleopatra.
  Book of Cleopatra este un joc la aparate online creat cu structura standard de 5×3 tamburi si ofera accesul la 10 linii de castig pline de aventura.
  Singurul simbol special din joc este misterioasa carte a Cleopatrei, joaca rol de simbol wild si poate actiona ca simbol scatter.
  Acest simbol poate decerna un premiu maxim de 20,000 credite demo si poate declansa o runda cu un maxim de 10 rotiri speciale. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Cleopatra este primul joc adaugat in data de 7-decembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Sloturi Stakelogic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 244 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Book of Cleopatra trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Book of Cleopatra

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE