Book of Cleopatra


cod adsense
4 ani in urma 417 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Cleopatra:

Daca iti place sa explorezi cultura antica a egiptului si de asemenea esti fascinat de istoria faimoasei Cleopatra atunci te invita sa calatoresti virtual cu Book of Cleopatra, un slot la aparate plin de aventura si mistere, lansat recent de compania Stakelogic. La prima vedere, interfata este asemanatoare cu celebrele jocuri Book of Ra si Book of Ra Deluxe, singura diferenta, este personajul principal, exploratorul care este inlocuit de regina Cleopatra.
Book of Cleopatra este un joc la aparate online creat cu structura standard de 5×3 tamburi si ofera accesul la 10 linii de castig pline de aventura.
Singurul simbol special din joc este misterioasa carte a Cleopatrei, joaca rol de simbol wild si poate actiona ca simbol scatter.
Acest simbol poate decerna un premiu maxim de 20,000 credite demo si poate declansa o runda cu un maxim de 10 rotiri speciale. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Cleopatra este primul joc adaugat in data de 7-decembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Sloturi Stakelogic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Jackpot Bars
10 ani in urma
475 Jucate
Slot cu cirese si septari
10 ani in urma
464 Jucate
Sea of Tranquility
5 ani in urma
357 Jucate
Montezuma
9 ani in urma
438 Jucate
Firestorm
8 ani in urma
446 Jucate
Pawn Stars
8 ani in urma
416 Jucate
Big Red
5 ani in urma
339 Jucate
20 Super Hot
5 ani in urma
606 Jucate
Pyramide Solitaire
10 ani in urma
529 Jucate
Xtra Hot
9 ani in urma
504 Jucate
Mister Money
10 ani in urma
337 Jucate
Crazy Fruits
10 ani in urma
461 Jucate