Book of Cleopatra


cod adsense
2 ani in urma 197 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Cleopatra:

Daca iti place sa explorezi cultura antica a egiptului si de asemenea esti fascinat de istoria faimoasei Cleopatra atunci te invita sa calatoresti virtual cu Book of Cleopatra, un slot la aparate plin de aventura si mistere, lansat recent de compania Stakelogic. La prima vedere, interfata este asemanatoare cu celebrele jocuri Book of Ra si Book of Ra Deluxe, singura diferenta, este personajul principal, exploratorul care este inlocuit de regina Cleopatra.
Book of Cleopatra este un joc la aparate online creat cu structura standard de 5×3 tamburi si ofera accesul la 10 linii de castig pline de aventura.
Singurul simbol special din joc este misterioasa carte a Cleopatrei, joaca rol de simbol wild si poate actiona ca simbol scatter.
Acest simbol poate decerna un premiu maxim de 20,000 credite demo si poate declansa o runda cu un maxim de 10 rotiri speciale. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Cleopatra este primul joc adaugat in data de 7-decembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Sloturi Stakelogic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Poseidon’s Rising
4 luni in urma
82 Jucate
Fruit Slot
6 ani in urma
163 Jucate
Super Black Jack
8 ani in urma
127 Jucate
American  Poker II
8 ani in urma
580 Jucate
Oliver Bar
7 ani in urma
192 Jucate
Magic Book 6
3 ani in urma
138 Jucate
Aztec Pyramids
6 ani in urma
128 Jucate
Power Stars
6 ani in urma
287 Jucate
Book Of Maya
5 ani in urma
189 Jucate
Fructe slot
8 ani in urma
138 Jucate
Book of Cats
10 luni in urma
232 Jucate
Panter Moon
6 ani in urma
145 Jucate