Book of Cleopatra


1 an in urma 54 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Cleopatra:

Daca iti place sa explorezi cultura antica a egiptului si de asemenea esti fascinat de istoria faimoasei Cleopatra atunci te invita sa calatoresti virtual cu Book of Cleopatra, un slot la aparate plin de aventura si mistere, lansat recent de compania Stakelogic. La prima vedere, interfata este asemanatoare cu celebrele jocuri Book of Ra si Book of Ra Deluxe, singura diferenta, este personajul principal, exploratorul care este inlocuit de regina Cleopatra.
Book of Cleopatra este un joc la aparate online creat cu structura standard de 5×3 tamburi si ofera accesul la 10 linii de castig pline de aventura.
Singurul simbol special din joc este misterioasa carte a Cleopatrei, joaca rol de simbol wild si poate actiona ca simbol scatter.
Acest simbol poate decerna un premiu maxim de 20,000 credite demo si poate declansa o runda cu un maxim de 10 rotiri speciale. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Cleopatra este primul joc adaugat in data de 7-decembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Sloturi Stakelogic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Temple Quest
6 ani in urma
35 Jucate
Alaxe in Zombieland
6 ani in urma
38 Jucate
Biliard 3D
8 ani in urma
30 Jucate
Big Red
2 ani in urma
36 Jucate
Raindance
8 ani in urma
40 Jucate
Slot Bar la aparate
8 ani in urma
32 Jucate
Witches Riches
5 ani in urma
37 Jucate
Aztec Pyramids
5 ani in urma
38 Jucate
Joc la aparate Wild Wolf
8 ani in urma
38 Jucate
Top Trump Celebs
8 ani in urma
35 Jucate
A Night in Paris
7 ani in urma
33 Jucate
Legends of Greece
6 ani in urma
32 Jucate