Book of Cleopatra Super Stake


5 luni in urma 176 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Cleopatra Super Stake:

Daca iti plac calatoriile in antichitate, atunci joaca online Book of Cleopatra Super Stake, un nou slot creat si distribuit de compania StakeLogic care te transporta instant in istoria culturii egiptene. Rlul principal din acest joc este interpretat de Cleopatra, una dintre cele mai cunoscute regine a Egiptului antic iar restul elementelor gasite in joc sunt diferite obiecte din cultura antica.
Interfata jocului include un fortmat standard cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 10 linii de castig.
Cartea Cleopatrei este un simbolul wild si de asemenea are rol de simbol scatter. Acordă premii instant atunci cand 3, 4 sau 5 simboluri identice apar pe o linie orizontala si de asemenea activeaza runda de rotiri gratuite cu simboluri speciale în expansiune pe tamburii cu rotiri gratuite.
Învârtirile gratuite vor consta în 10 runde, în timpul cărora veți primi tamburi speciale, diferite de cele folosite în jocul de bază. Are un simbol aleatoriu ales pentru a fi special pentru această caracteristică, ceea ce înseamnă că se va putea extinde de fiecare dată când apare.


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Cleopatra Super Stake este primul joc adaugat in data de 7-august -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Stakelogic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Zeus Strike
3 ani in urma
104 Jucate
Star Trek Red Alert
8 ani in urma
111 Jucate
Mini Slots
7 ani in urma
96 Jucate
BlackJack online
7 ani in urma
114 Jucate
Always Hot Deluxe
4 ani in urma
186 Jucate
Joaca Zeus II de WMS
2 ani in urma
163 Jucate
Cinderella de Novomatic
3 ani in urma
105 Jucate
Zuma Slots
7 ani in urma
107 Jucate
Derby Dollars
8 ani in urma
106 Jucate
Sport Slot
8 ani in urma
110 Jucate
Avalon
7 ani in urma
107 Jucate
Ruleta frantuzeasca
8 ani in urma
100 Jucate