Book of Cleopatra Super Stake


cod adsense
1 an in urma 401 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Cleopatra Super Stake:

Daca iti plac calatoriile in antichitate, atunci joaca online Book of Cleopatra Super Stake, un nou slot creat si distribuit de compania StakeLogic care te transporta instant in istoria culturii egiptene. Rlul principal din acest joc este interpretat de Cleopatra, una dintre cele mai cunoscute regine a Egiptului antic iar restul elementelor gasite in joc sunt diferite obiecte din cultura antica.
Interfata jocului include un fortmat standard cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 10 linii de castig.
Cartea Cleopatrei este un simbolul wild si de asemenea are rol de simbol scatter. Acordă premii instant atunci cand 3, 4 sau 5 simboluri identice apar pe o linie orizontala si de asemenea activeaza runda de rotiri gratuite cu simboluri speciale în expansiune pe tamburii cu rotiri gratuite.
Învârtirile gratuite vor consta în 10 runde, în timpul cărora veți primi tamburi speciale, diferite de cele folosite în jocul de bază. Are un simbol aleatoriu ales pentru a fi special pentru această caracteristică, ceea ce înseamnă că se va putea extinde de fiecare dată când apare.


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Cleopatra Super Stake este primul joc adaugat in data de 7-august -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Stakelogic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Madder Scientist
9 ani in urma
224 Jucate
Biliard pentru profesionisti
9 ani in urma
232 Jucate
Big Dollar Slots
9 ani in urma
175 Jucate
Wild Princess
5 ani in urma
333 Jucate
Wolf Moon – Aristocrat
4 ani in urma
276 Jucate
Forsaken Kingdom
7 ani in urma
235 Jucate
Mermaid Queen
7 ani in urma
225 Jucate
Joker Gold
8 ani in urma
252 Jucate
Spartan Fire
2 ani in urma
442 Jucate
The Pirates Tavern
7 ani in urma
250 Jucate
Book of Sheba
2 ani in urma
445 Jucate
Mustang Gold
3 ani in urma
290 Jucate