Book of Cleopatra Super Stake


cod adsense
2 ani in urma 606 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Cleopatra Super Stake:

Daca iti plac calatoriile in antichitate, atunci joaca online Book of Cleopatra Super Stake, un nou slot creat si distribuit de compania StakeLogic care te transporta instant in istoria culturii egiptene. Rlul principal din acest joc este interpretat de Cleopatra, una dintre cele mai cunoscute regine a Egiptului antic iar restul elementelor gasite in joc sunt diferite obiecte din cultura antica.
Interfata jocului include un fortmat standard cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 10 linii de castig.
Cartea Cleopatrei este un simbolul wild si de asemenea are rol de simbol scatter. Acordă premii instant atunci cand 3, 4 sau 5 simboluri identice apar pe o linie orizontala si de asemenea activeaza runda de rotiri gratuite cu simboluri speciale în expansiune pe tamburii cu rotiri gratuite.
Învârtirile gratuite vor consta în 10 runde, în timpul cărora veți primi tamburi speciale, diferite de cele folosite în jocul de bază. Are un simbol aleatoriu ales pentru a fi special pentru această caracteristică, ceea ce înseamnă că se va putea extinde de fiecare dată când apare.


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Cleopatra Super Stake este primul joc adaugat in data de 7-august -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Stakelogic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Resident
10 ani in urma
914 Jucate
Kitty Glitter
9 ani in urma
409 Jucate
Solitaire
10 ani in urma
446 Jucate
Jewels 4 All
5 ani in urma
687 Jucate
Lost Relics
5 ani in urma
533 Jucate
Rainbow Queen
5 ani in urma
599 Jucate
Threee
8 ani in urma
404 Jucate
Wild Dragon
5 ani in urma
425 Jucate
Amazons’ Battle
5 ani in urma
509 Jucate
Secret Forest
10 ani in urma
490 Jucate
Flame Dancer
9 ani in urma
348 Jucate
King Kong
10 ani in urma
670 Jucate