Book of Cai Shen


cod adsense
3 luni in urma 93 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Book of Cai Shen:

Cauti sloturi inspirate din mitologia chineza? Book of Cai Shen este un joc online dezvoltat de compania iSoftBet cu o tematica inspirata din istoria zeul chinez al bogăției.
Acest joc are o grafica de inalta calitate iar configuratia lui include 5 role și 10 linii de plată. Puteti paria valori intre 0,10 si 10 per tur.
Singurul simbol special din joc este cartea zeului Cai Shen, acest simbol are rol de simbol wild si poate actiona ca simbol scatter.
De asemenea, acest simbol poate activa unica caracteristica din joc, se activeaza cu un minim de 3 simboluri de carte in orice pozitie. Cu ajutorul acestei caracteristici puteti obtine un maximum de 10 rotiri gratuite si un premiu maxim de x200.


INSTRUCTIUNI: Jocul Book of Cai Shen este primul joc adaugat in data de 3-februarie -2021 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de iSoftBet si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

10 Burning Heart
3 ani in urma
143 Jucate
Book of Sheba
9 luni in urma
198 Jucate
Mini Cleopatra
6 ani in urma
139 Jucate
Poker World
8 ani in urma
152 Jucate
Kiss la aparate
8 ani in urma
134 Jucate
Aparate cu pirati
8 ani in urma
0 Jucate
Party Games Slotto
7 ani in urma
136 Jucate
Panda Panda
4 ani in urma
175 Jucate
Aparate cu cirese
8 ani in urma
0 Jucate
Las Vegas Fever
8 ani in urma
139 Jucate
Poker II
8 ani in urma
191 Jucate
Gorilla Chief 2
8 ani in urma
171 Jucate