Boo of Ra 6


cod adsense
4 ani in urma 189 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Boo of Ra 6:

Faimoasa companie Gaminator/Novomatic te invita intr-o noua aventura in egiptul antic pentru a descoperi secretele faraonilor cu Boo of Ra 6, un alt joc slot lansat de curand pe piata jocurilor de noroc. Acest joc a fost inclus in sria de jocuri de aventura precum Book of Ra si Book of Ra Deluxe si vine cu cateva caracteristici noi care te vor capta instant. Jocul la aparate Boo of Ra 6 vine cu o tematica de egiptul antic iar principalul simbol care iti poate da un premiu pe masura este faimosul explorator. Jocul de pacanele online este compus din 10 linii de bet integrate in 5 bobine de rotire si are un buget fix de 5,000 credite.
Acest joc include o caracteristica de ‘Extra Bet’ iar pe ecran vor aparea 6 tamburi pentru ca jucatorul sa poata beneficia de castiguri mari. Simbolul de carte Ra este un scatter si poate activa in orice moment al jocului functia de rotiri gratuite. Daca colectezi trei simboluri identice de carte ra pe o linie activa atunci poti castiga pana la 10 runde de rotiri gratuite consecutive. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Boo of Ra 6 este primul joc adaugat in data de 15-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Neptunes Fortune Megaways
9 luni in urma
179 Jucate
5 Lions
3 ani in urma
194 Jucate
Madder Scientist
9 ani in urma
194 Jucate
Olympus Glory
4 ani in urma
199 Jucate
88 Fortunes
9 luni in urma
256 Jucate
Aztec Trasures
7 ani in urma
237 Jucate
Mr Good
9 ani in urma
177 Jucate
Maximum
6 ani in urma
262 Jucate
Ultra Hot Deluxe
9 ani in urma
217 Jucate
Lucky Larry’s Lobstermania 2
9 luni in urma
168 Jucate
Gin Rummy
8 ani in urma
229 Jucate
Biliard cu masini
9 ani in urma
176 Jucate