Boo of Ra 6


cod adsense
5 ani in urma 388 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Boo of Ra 6:

Faimoasa companie Gaminator/Novomatic te invita intr-o noua aventura in egiptul antic pentru a descoperi secretele faraonilor cu Boo of Ra 6, un alt joc slot lansat de curand pe piata jocurilor de noroc. Acest joc a fost inclus in sria de jocuri de aventura precum Book of Ra si Book of Ra Deluxe si vine cu cateva caracteristici noi care te vor capta instant. Jocul la aparate Boo of Ra 6 vine cu o tematica de egiptul antic iar principalul simbol care iti poate da un premiu pe masura este faimosul explorator. Jocul de pacanele online este compus din 10 linii de bet integrate in 5 bobine de rotire si are un buget fix de 5,000 credite.
Acest joc include o caracteristica de ‘Extra Bet’ iar pe ecran vor aparea 6 tamburi pentru ca jucatorul sa poata beneficia de castiguri mari. Simbolul de carte Ra este un scatter si poate activa in orice moment al jocului functia de rotiri gratuite. Daca colectezi trei simboluri identice de carte ra pe o linie activa atunci poti castiga pana la 10 runde de rotiri gratuite consecutive. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Boo of Ra 6 este primul joc adaugat in data de 15-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Caucasian Captive
9 ani in urma
384 Jucate
Stampede
6 ani in urma
521 Jucate
Slot cu septari
10 ani in urma
385 Jucate
OMG Kittens
5 ani in urma
510 Jucate
The Finer Reels of Life
10 ani in urma
369 Jucate
Cleopatra II
10 ani in urma
496 Jucate
Berettas Vendetta
10 ani in urma
405 Jucate
Mr. Vegas
10 ani in urma
393 Jucate
Zombi Slot
10 ani in urma
464 Jucate
The Exterminator
10 ani in urma
422 Jucate
Fruit Sensation
9 ani in urma
399 Jucate
Drunk Black Jack
10 ani in urma
446 Jucate