Boo of Ra 6


cod adsense
5 ani in urma 317 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Boo of Ra 6:

Faimoasa companie Gaminator/Novomatic te invita intr-o noua aventura in egiptul antic pentru a descoperi secretele faraonilor cu Boo of Ra 6, un alt joc slot lansat de curand pe piata jocurilor de noroc. Acest joc a fost inclus in sria de jocuri de aventura precum Book of Ra si Book of Ra Deluxe si vine cu cateva caracteristici noi care te vor capta instant. Jocul la aparate Boo of Ra 6 vine cu o tematica de egiptul antic iar principalul simbol care iti poate da un premiu pe masura este faimosul explorator. Jocul de pacanele online este compus din 10 linii de bet integrate in 5 bobine de rotire si are un buget fix de 5,000 credite.
Acest joc include o caracteristica de ‘Extra Bet’ iar pe ecran vor aparea 6 tamburi pentru ca jucatorul sa poata beneficia de castiguri mari. Simbolul de carte Ra este un scatter si poate activa in orice moment al jocului functia de rotiri gratuite. Daca colectezi trei simboluri identice de carte ra pe o linie activa atunci poti castiga pana la 10 runde de rotiri gratuite consecutive. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Boo of Ra 6 este primul joc adaugat in data de 15-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Pharaoh’s Ring
8 ani in urma
560 Jucate
Mayan Gold
6 ani in urma
401 Jucate
Wild West
9 ani in urma
327 Jucate
Lucky Tiger
5 ani in urma
404 Jucate
Dynasty of Ra
6 ani in urma
369 Jucate
One Million Ants
10 ani in urma
285 Jucate
Mona Lisa Jewels
8 ani in urma
414 Jucate
Wild  Spirit
10 ani in urma
313 Jucate
Caribbean Treasure
9 ani in urma
321 Jucate
Magic Rabbit Slots
9 ani in urma
315 Jucate
Legends of Greece
8 ani in urma
471 Jucate
Pharaoh’s Tomb
5 ani in urma
430 Jucate