Blue Dolphin


cod adsense
4 ani in urma 264 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Blue Dolphin:

Daca esti pasionat de jocuri cu tamatica de delfini precum este jocul Dolphin’s Pearl creat de faimoasa companie Novomatic atunci te invit sa testezi in modul gratuit jocul Blue Dolphin slot, unul din cele mai moderne lansate de Amatic. Jocul cuprinde un ecran albastru deschis iar simbolurile intalnite in timpul unei runde sunt reprezentate de diferite creaturi marine care traiesc pe fundul oceanului. Dintre cele sase simboluri standard, cel mai pretios din joc este simbolul de delfin. Daca plasezi un pariu maxim si ai norocul sa colectezi cinci simboluri de delfin pe aceeasi linie atunci esti castigatorul unui premiu de 1,000,000 credite.
Jocul la aparate Blue Dolphin cuprinde un total de 5 linii de bet si 5 tamburi. Pariul maxim poate fi de 100 credite per tur. 15 rotiri gratuite pot fi capturate de orice jucator care prinde x5 simboluri de coroana regala pe o linie orizontala. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Blue Dolphin este primul joc adaugat in data de 6-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Delfini Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Dolphin Treasure
5 ani in urma
223 Jucate
Diamond Jackpots
5 ani in urma
258 Jucate
Buffalo 50
2 ani in urma
546 Jucate
Thunder slots
9 ani in urma
230 Jucate
Fireworks slots
9 ani in urma
230 Jucate
Video Poker II
9 ani in urma
222 Jucate
Cupidon Slot
9 ani in urma
216 Jucate
Cleopatra Mega Jackpots
7 ani in urma
247 Jucate
Aztec Magic
7 ani in urma
211 Jucate
Slot Bar la aparate
9 ani in urma
201 Jucate
Under the Bed
9 ani in urma
210 Jucate
The King’s Crown
5 ani in urma
219 Jucate