Blue Dolphin


cod adsense
3 ani in urma 152 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Blue Dolphin:

Daca esti pasionat de jocuri cu tamatica de delfini precum este jocul Dolphin’s Pearl creat de faimoasa companie Novomatic atunci te invit sa testezi in modul gratuit jocul Blue Dolphin slot, unul din cele mai moderne lansate de Amatic. Jocul cuprinde un ecran albastru deschis iar simbolurile intalnite in timpul unei runde sunt reprezentate de diferite creaturi marine care traiesc pe fundul oceanului. Dintre cele sase simboluri standard, cel mai pretios din joc este simbolul de delfin. Daca plasezi un pariu maxim si ai norocul sa colectezi cinci simboluri de delfin pe aceeasi linie atunci esti castigatorul unui premiu de 1,000,000 credite.
Jocul la aparate Blue Dolphin cuprinde un total de 5 linii de bet si 5 tamburi. Pariul maxim poate fi de 100 credite per tur. 15 rotiri gratuite pot fi capturate de orice jucator care prinde x5 simboluri de coroana regala pe o linie orizontala. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Blue Dolphin este primul joc adaugat in data de 6-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Delfini Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

12 Ways Poker Slot
8 ani in urma
131 Jucate
Powerpool 2
8 ani in urma
135 Jucate
Stash of the Titans
8 ani in urma
129 Jucate
Quick Hit Black Gold
6 ani in urma
134 Jucate
Lost Relics
3 ani in urma
144 Jucate
Sparta
8 ani in urma
205 Jucate
Hercules Mythical Warrior
5 ani in urma
140 Jucate
Red Sands
8 ani in urma
175 Jucate
Joker Gold
7 ani in urma
147 Jucate
Pharaoh’s Lotus
6 ani in urma
136 Jucate
Dracula
6 ani in urma
189 Jucate
Pamplona
8 ani in urma
198 Jucate