Blue Dolphin


cod adsense
5 ani in urma 461 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Blue Dolphin:

Daca esti pasionat de jocuri cu tamatica de delfini precum este jocul Dolphin’s Pearl creat de faimoasa companie Novomatic atunci te invit sa testezi in modul gratuit jocul Blue Dolphin slot, unul din cele mai moderne lansate de Amatic. Jocul cuprinde un ecran albastru deschis iar simbolurile intalnite in timpul unei runde sunt reprezentate de diferite creaturi marine care traiesc pe fundul oceanului. Dintre cele sase simboluri standard, cel mai pretios din joc este simbolul de delfin. Daca plasezi un pariu maxim si ai norocul sa colectezi cinci simboluri de delfin pe aceeasi linie atunci esti castigatorul unui premiu de 1,000,000 credite.
Jocul la aparate Blue Dolphin cuprinde un total de 5 linii de bet si 5 tamburi. Pariul maxim poate fi de 100 credite per tur. 15 rotiri gratuite pot fi capturate de orice jucator care prinde x5 simboluri de coroana regala pe o linie orizontala. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Blue Dolphin este primul joc adaugat in data de 6-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Delfini Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Savanna King
8 ani in urma
490 Jucate
Frog Hunter
4 ani in urma
657 Jucate
Frog Story
5 ani in urma
625 Jucate
Silly Slots
10 ani in urma
366 Jucate
Gryphons Gold
10 ani in urma
449 Jucate
Tri Peaks Solitaire
10 ani in urma
359 Jucate
Cleopatra Plus
5 ani in urma
473 Jucate
Lucky Heroes
10 ani in urma
328 Jucate
Fantastic Egypt
5 ani in urma
466 Jucate
Keno Egiptean
10 ani in urma
482 Jucate
Queen Of Hearts Deluxe
8 ani in urma
421 Jucate
Serengeti Diamonds
8 ani in urma
428 Jucate