Blue Dolphin


2 ani in urma 74 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Blue Dolphin:

Daca esti pasionat de jocuri cu tamatica de delfini precum este jocul Dolphin’s Pearl creat de faimoasa companie Novomatic atunci te invit sa testezi in modul gratuit jocul Blue Dolphin slot, unul din cele mai moderne lansate de Amatic. Jocul cuprinde un ecran albastru deschis iar simbolurile intalnite in timpul unei runde sunt reprezentate de diferite creaturi marine care traiesc pe fundul oceanului. Dintre cele sase simboluri standard, cel mai pretios din joc este simbolul de delfin. Daca plasezi un pariu maxim si ai norocul sa colectezi cinci simboluri de delfin pe aceeasi linie atunci esti castigatorul unui premiu de 1,000,000 credite.
Jocul la aparate Blue Dolphin cuprinde un total de 5 linii de bet si 5 tamburi. Pariul maxim poate fi de 100 credite per tur. 15 rotiri gratuite pot fi capturate de orice jucator care prinde x5 simboluri de coroana regala pe o linie orizontala. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Blue Dolphin este primul joc adaugat in data de 6-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Delfini Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Simple Jackpot Slots
7 ani in urma
58 Jucate
Devils 7 Slot
7 ani in urma
75 Jucate
Book of Magic
6 ani in urma
85 Jucate
Football Rules
7 ani in urma
65 Jucate
Powerpool 2
8 ani in urma
60 Jucate
Lady of the Moon
5 ani in urma
79 Jucate
Book of Cats
4 luni in urma
106 Jucate
Spiderman
7 ani in urma
75 Jucate
12 Ways Poker Slot
7 ani in urma
64 Jucate
Aces and Faces
6 ani in urma
71 Jucate
Aparate cu fructe
8 ani in urma
0 Jucate
Zeus the Thunderer II
5 ani in urma
63 Jucate