LINKURI SPONSORIZATEBlazin’ Hot 7s

399 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online Blazin’ Hot 7s:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Incearca-ti sansa testand in mod gratuit un alt joc uimitor creat de NextGen in luna iunie 2017 numit Blazin’ Hot 7s slot si ai sansa de a debloca cateva caracteristici de bonus si un premiu maxim de 2.000 monede virtuale. Jocul include un ecran foarte bine executat unde sunt incadrate simboluri cu fructe precum cirese, portocale, lamai, pepeni si de asemenea simboluri precum clopotei, septari si stelute de aur.
Acest joc de pacanele are o structura clasica de 3×3 tamburi si cinci linii de bet. Pe cele cinci linii de bet disponibile poti aloca un pariu maxim de 100 monede. Simbolul wild este reprezentat de grupul celor trei septari in flacari iar simbolul scatter este reprezentat de simbolul 777. Acesta din urma poate activa o runda de bonus daca trei sau mai multe simboluri identice sunt aterizate pe o linie castigatoare. Mult noroc!!!

INSTRUCTIUNI: Jocul Blazin’ Hot 7s este primul joc adaugat in data de 10-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Bar Aparate cu Cirese aparate cu fructe Aparate cu septari 777 Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 399 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca Blazin’ Hot 7s trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul Blazin’ Hot 7s

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE