Black Diamond


cod adsense
5 ani in urma 457 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Black Diamond:

Daca te consideri un norocos in 2018 si vrei sa castigi premii fantastice intr-un mod simplu si rapid atunci incearca jocul Black Diamond, un joc ca la aparate creat pentru toti pasionatii de sloturi clasice. Jocul este creat de faimoasa companie Everi Games, include o structura clasica si vine echipat cu 3×3 tamburi si 9 linii de bet care pot fi oricand modificate.
Pariul maxim care poate fi aplicat intr-o sesiune de joc este de 27 monede ceea ce rezulta ca pe o linie poti pune maxim doar tri credite.
Jocul include un simbol special si doua tipuri de Jackpot (Minor si Major). Simbolul de diamant negru joaca rolul de simbol wild si are puterea de a inlocui alte imagini din joc cu exceptia multiplicatorilor. Pentru a castiga multiplicatori de pana la x5 trebuie sa acumulezi trei simboluri de 777, 77 sau Bar iar pariul sa fie setat la maxim. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Black Diamond este primul joc adaugat in data de 10-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Diamante Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Diamond Queen
10 ani in urma
447 Jucate
Riches of Cleopatra
9 ani in urma
393 Jucate
Wild Africa
7 ani in urma
514 Jucate
Mafia Smuggling
10 ani in urma
374 Jucate
Buffalo Spirit
9 ani in urma
407 Jucate
Phoenix Fire
5 ani in urma
597 Jucate
Penguin Style
6 ani in urma
566 Jucate
No Mercy
10 ani in urma
369 Jucate
Funky Chicken
10 ani in urma
344 Jucate
Ocean Rush
5 ani in urma
658 Jucate
Vikings -NetEnt
5 ani in urma
408 Jucate
Star Trek Red Alert
10 ani in urma
402 Jucate