Black Diamond


cod adsense
3 ani in urma 234 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Black Diamond:

Daca te consideri un norocos in 2018 si vrei sa castigi premii fantastice intr-un mod simplu si rapid atunci incearca jocul Black Diamond, un joc ca la aparate creat pentru toti pasionatii de sloturi clasice. Jocul este creat de faimoasa companie Everi Games, include o structura clasica si vine echipat cu 3×3 tamburi si 9 linii de bet care pot fi oricand modificate.
Pariul maxim care poate fi aplicat intr-o sesiune de joc este de 27 monede ceea ce rezulta ca pe o linie poti pune maxim doar tri credite.
Jocul include un simbol special si doua tipuri de Jackpot (Minor si Major). Simbolul de diamant negru joaca rolul de simbol wild si are puterea de a inlocui alte imagini din joc cu exceptia multiplicatorilor. Pentru a castiga multiplicatori de pana la x5 trebuie sa acumulezi trei simboluri de 777, 77 sau Bar iar pariul sa fie setat la maxim. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Black Diamond este primul joc adaugat in data de 10-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Diamante Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Zeus the Thunderer
6 ani in urma
216 Jucate
Call of the Colosseum
6 ani in urma
199 Jucate
Book of Ra HD
8 ani in urma
230 Jucate
Hall of Gods
9 ani in urma
190 Jucate
Monopoly Dream Life
8 ani in urma
169 Jucate
Master snooker
9 ani in urma
249 Jucate
Raindance
9 ani in urma
207 Jucate
Devil’s Delight
9 ani in urma
169 Jucate
Land of Gold
4 ani in urma
171 Jucate
Buffalo Blitz 2
1 an in urma
375 Jucate
Buffalo Spirit
8 ani in urma
208 Jucate
Book Of Maya
5 ani in urma
264 Jucate