Big Red


2 ani in urma 106 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Big Red:

Exploreaza tinuturile salbatice din inima padurilor montane din Australia cu noul joc lansat de compania Aristocrat intitulat Big Red slot. Jocul include cinci simboluri regulare, reprezentate de diferite animale care traiesc in Australia precum o vulpe, un crocodil, vulturi si canguri.
Crocodilul este simbolul care poate genera cel mai mare premiu, cinci simboluri identice iti permite sa castigi pana la 1,250 credite.
Jocul Big Red la aparate se joaca cu o interfata de 5×3 tamburi si cinci forme de castig. Betul maxim per linie poate fi setat la 0,10 iar betul maxim per toate liniile disponibile este de 0,50.
Jocul include doua simboluri speciale reprezentate de simbolul wild (cangur) si simbolul scatter (copacul vietii) care poate debloca o runda de rotiri gratuite. Simbolul de copac poate aparea in orice pozitie pe ecran si iti da accesul la 10 rotiri gratuite cand pe ecran apar 3, 4 sau 5 simboluri. Bafta!


INSTRUCTIUNI: Jocul Big Red este primul joc adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Aristocrat si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Native Treasure
7 ani in urma
108 Jucate
Cleopatra Diamond Spins
1 an in urma
195 Jucate
Pyramide Solitaire
8 ani in urma
100 Jucate
Royal Dynasty
6 ani in urma
91 Jucate
First Class Traveler
6 ani in urma
103 Jucate
Rich Wilde and the Shield of Athena
8 luni in urma
223 Jucate
Fruits’n Royals
7 ani in urma
112 Jucate
Miss Midas
6 ani in urma
100 Jucate
Jewels 4 All
3 ani in urma
277 Jucate
Vikings Expansion
6 ani in urma
131 Jucate
Jokers Wild Slots
7 ani in urma
91 Jucate
It Came From Venus
8 ani in urma
92 Jucate