Big Red


cod adsense
4 ani in urma 365 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Big Red:

Exploreaza tinuturile salbatice din inima padurilor montane din Australia cu noul joc lansat de compania Aristocrat intitulat Big Red slot. Jocul include cinci simboluri regulare, reprezentate de diferite animale care traiesc in Australia precum o vulpe, un crocodil, vulturi si canguri.
Crocodilul este simbolul care poate genera cel mai mare premiu, cinci simboluri identice iti permite sa castigi pana la 1,250 credite.
Jocul Big Red la aparate se joaca cu o interfata de 5×3 tamburi si cinci forme de castig. Betul maxim per linie poate fi setat la 0,10 iar betul maxim per toate liniile disponibile este de 0,50.
Jocul include doua simboluri speciale reprezentate de simbolul wild (cangur) si simbolul scatter (copacul vietii) care poate debloca o runda de rotiri gratuite. Simbolul de copac poate aparea in orice pozitie pe ecran si iti da accesul la 10 rotiri gratuite cand pe ecran apar 3, 4 sau 5 simboluri. Bafta!


INSTRUCTIUNI: Jocul Big Red este primul joc adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Aristocrat si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Fruit Drops
7 ani in urma
632 Jucate
Poseidon’s Rising
2 ani in urma
618 Jucate
Tower Solitaire
10 ani in urma
356 Jucate
Amsterdam Masterplan
10 ani in urma
470 Jucate
Panther Moon
7 ani in urma
600 Jucate
Major History
9 ani in urma
409 Jucate
Joker Gold
9 ani in urma
405 Jucate
Always Hot
10 ani in urma
772 Jucate
Thunderfist
10 ani in urma
362 Jucate
Mustang Gold
4 ani in urma
494 Jucate
Samba Brazil
10 ani in urma
495 Jucate
Jack in a Pot
4 ani in urma
428 Jucate