Big Red


cod adsense
4 ani in urma 241 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Big Red:

Exploreaza tinuturile salbatice din inima padurilor montane din Australia cu noul joc lansat de compania Aristocrat intitulat Big Red slot. Jocul include cinci simboluri regulare, reprezentate de diferite animale care traiesc in Australia precum o vulpe, un crocodil, vulturi si canguri.
Crocodilul este simbolul care poate genera cel mai mare premiu, cinci simboluri identice iti permite sa castigi pana la 1,250 credite.
Jocul Big Red la aparate se joaca cu o interfata de 5×3 tamburi si cinci forme de castig. Betul maxim per linie poate fi setat la 0,10 iar betul maxim per toate liniile disponibile este de 0,50.
Jocul include doua simboluri speciale reprezentate de simbolul wild (cangur) si simbolul scatter (copacul vietii) care poate debloca o runda de rotiri gratuite. Simbolul de copac poate aparea in orice pozitie pe ecran si iti da accesul la 10 rotiri gratuite cand pe ecran apar 3, 4 sau 5 simboluri. Bafta!


INSTRUCTIUNI: Jocul Big Red este primul joc adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Aristocrat si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Lucky Tiger
5 ani in urma
327 Jucate
Mermaid’s Diamond
5 ani in urma
257 Jucate
Cleopatras Coin
8 ani in urma
223 Jucate
Cleopatra
9 ani in urma
466 Jucate
Legend of the White Buffalo
7 ani in urma
238 Jucate
Sweet Harvest
9 ani in urma
299 Jucate
Book of Egypt
8 ani in urma
280 Jucate
Kingdom of Legend
5 ani in urma
245 Jucate
Arabian Nights
9 ani in urma
310 Jucate
Jokers Wild Slots
9 ani in urma
264 Jucate
Cupidon Slot
9 ani in urma
230 Jucate
Dolphin Cash
8 ani in urma
225 Jucate