Big Red


cod adsense
4 ani in urma 309 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Big Red:

Exploreaza tinuturile salbatice din inima padurilor montane din Australia cu noul joc lansat de compania Aristocrat intitulat Big Red slot. Jocul include cinci simboluri regulare, reprezentate de diferite animale care traiesc in Australia precum o vulpe, un crocodil, vulturi si canguri.
Crocodilul este simbolul care poate genera cel mai mare premiu, cinci simboluri identice iti permite sa castigi pana la 1,250 credite.
Jocul Big Red la aparate se joaca cu o interfata de 5×3 tamburi si cinci forme de castig. Betul maxim per linie poate fi setat la 0,10 iar betul maxim per toate liniile disponibile este de 0,50.
Jocul include doua simboluri speciale reprezentate de simbolul wild (cangur) si simbolul scatter (copacul vietii) care poate debloca o runda de rotiri gratuite. Simbolul de copac poate aparea in orice pozitie pe ecran si iti da accesul la 10 rotiri gratuite cand pe ecran apar 3, 4 sau 5 simboluri. Bafta!


INSTRUCTIUNI: Jocul Big Red este primul joc adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Aristocrat si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Blazin’ Hot 7s
5 ani in urma
325 Jucate
Burning Wins
4 ani in urma
330 Jucate
Cleopatra XVIII
7 ani in urma
442 Jucate
Fructe slot
10 ani in urma
306 Jucate
King of Atlantis
5 ani in urma
401 Jucate
Egypt Sky
6 ani in urma
501 Jucate
Victorious
10 ani in urma
338 Jucate
Alchemy Fortunes
2 ani in urma
301 Jucate
Wild Africa
7 ani in urma
447 Jucate
Egyptian Riches
10 ani in urma
443 Jucate
Ruleta japoneza
10 ani in urma
332 Jucate
Fantasy Fortune
9 ani in urma
335 Jucate