LINKURI SPONSORIZATE  Big Bear

  201 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Big Bear:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Bucura-te de o noua aventura montana cu Big Bear, un nou slot ca la aparate creat si publicat recent de compania Playtech. Majoritatea simbolurilor gasite in timpul jocului sunt reprezentate de diferite animale salbatice. Cel mai pretios dintre ele este acvila, x5 dintre acestea pe ecran si un pariu maxim poate da un premiu maxim de 5,000 credite.
  Jocul la aparate Big Bear prezinta o configuratie cu 5 tamburi, 4 randuri si un total de 243 moduri de castig diferite. Pariul maxim poate fi setat la valoarea de 500 credite demo.
  Jocul vine cu doua simboluri speciale, simbolul de tambur muzical este scatter si iti da accesul la 20 rotiri gratuite si multiplicatori care pot ajunge pana la x36. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Big Bear este primul joc adaugat in data de 12-ianuarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Playtech si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 201 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Big Bear trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Big Bear

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE