Bells On Fire


cod adsense
3 ani in urma 158 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Bells On Fire:

Pasionat de jocuri de pacanele cu fructe? Bells On Fire este jocul slot perfect pentru a-ti petrece timpul liber online. Jocul este realizat de compania Amatic, are un design placut iar ecranul este adaptabil oricarui tip de telefon care utlizeaza Android. Majoritatea simbolurilor din joc sunt reprezentate de fructe si por oferi plati maxime de 40,000 credite. Simbolul cu numarul sapte este cel mai profitabil in acest joc. Daca tot ecranul este ocupat de simboluri de 777 atunci jucatorul are sansa sa castige un premiu maxim de 8 milioane de credite. Regula este ca pariul per tur sa fie de 200 credite.
Jocul Bells On Fire are o configuratie foarte moderna si include 5 tamburi, 4 randuri si 40 linii statice. Pariul care poate fi alocat de jucator in timpul unei runde este de 200 credite. Simbolul de stea este un simbol scatter si este cel de al doilea simbol care poate genera premii imense. Acest simbol situat pe aceeasi linie de cinci ori poate declansa un enorm Jackpot de 2,000,000 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Bells On Fire este primul joc adaugat in data de 4-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese aparate cu fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Gorilla Moon
4 ani in urma
146 Jucate
Egyptian Goddess
6 ani in urma
167 Jucate
Zodiac Wheel
3 ani in urma
227 Jucate
Aquarium Slot
8 ani in urma
133 Jucate
Aztec’s Fortune
6 ani in urma
127 Jucate
Wolf Run
7 ani in urma
149 Jucate
Wizard of Oz Ruby Slippers
8 ani in urma
135 Jucate
Book of Pharaon
6 ani in urma
157 Jucate
Flame Fruits
7 ani in urma
190 Jucate
Secret Elixir
4 ani in urma
151 Jucate
Lucky Hot
3 ani in urma
164 Jucate
Lucky 88
6 ani in urma
124 Jucate