Bells On Fire


cod adsense
3 ani in urma 189 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Bells On Fire:

Pasionat de jocuri de pacanele cu fructe? Bells On Fire este jocul slot perfect pentru a-ti petrece timpul liber online. Jocul este realizat de compania Amatic, are un design placut iar ecranul este adaptabil oricarui tip de telefon care utlizeaza Android. Majoritatea simbolurilor din joc sunt reprezentate de fructe si por oferi plati maxime de 40,000 credite. Simbolul cu numarul sapte este cel mai profitabil in acest joc. Daca tot ecranul este ocupat de simboluri de 777 atunci jucatorul are sansa sa castige un premiu maxim de 8 milioane de credite. Regula este ca pariul per tur sa fie de 200 credite.
Jocul Bells On Fire are o configuratie foarte moderna si include 5 tamburi, 4 randuri si 40 linii statice. Pariul care poate fi alocat de jucator in timpul unei runde este de 200 credite. Simbolul de stea este un simbol scatter si este cel de al doilea simbol care poate genera premii imense. Acest simbol situat pe aceeasi linie de cinci ori poate declansa un enorm Jackpot de 2,000,000 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Bells On Fire este primul joc adaugat in data de 4-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese aparate cu fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Hot Seven
4 ani in urma
298 Jucate
Lucky Dragon
7 ani in urma
226 Jucate
Secret of Sphinx
1 an in urma
383 Jucate
Crazy Doctor 2
8 ani in urma
166 Jucate
Aparate cu fete frumoase
8 ani in urma
161 Jucate
Aztec Pyramids
6 ani in urma
177 Jucate
Lord Of Ocean Deluxe
6 ani in urma
188 Jucate
Buffalo Spirit
8 ani in urma
201 Jucate
Miss Kitty
3 ani in urma
186 Jucate
Cinderella Wintime
4 ani in urma
199 Jucate
Gorilla Moon
4 ani in urma
185 Jucate
Diamond Queen
9 ani in urma
176 Jucate