Bells On Fire


cod adsense
4 ani in urma 221 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Bells On Fire:

Pasionat de jocuri de pacanele cu fructe? Bells On Fire este jocul slot perfect pentru a-ti petrece timpul liber online. Jocul este realizat de compania Amatic, are un design placut iar ecranul este adaptabil oricarui tip de telefon care utlizeaza Android. Majoritatea simbolurilor din joc sunt reprezentate de fructe si por oferi plati maxime de 40,000 credite. Simbolul cu numarul sapte este cel mai profitabil in acest joc. Daca tot ecranul este ocupat de simboluri de 777 atunci jucatorul are sansa sa castige un premiu maxim de 8 milioane de credite. Regula este ca pariul per tur sa fie de 200 credite.
Jocul Bells On Fire are o configuratie foarte moderna si include 5 tamburi, 4 randuri si 40 linii statice. Pariul care poate fi alocat de jucator in timpul unei runde este de 200 credite. Simbolul de stea este un simbol scatter si este cel de al doilea simbol care poate genera premii imense. Acest simbol situat pe aceeasi linie de cinci ori poate declansa un enorm Jackpot de 2,000,000 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Bells On Fire este primul joc adaugat in data de 4-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese aparate cu fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Biliard pentru profesionisti
9 ani in urma
232 Jucate
Crystal Gems
7 ani in urma
216 Jucate
Poker Clasic
9 ani in urma
321 Jucate
Mega Joker
7 ani in urma
625 Jucate
Native Treasure
9 ani in urma
229 Jucate
Sharky
9 ani in urma
299 Jucate
Slot cu fructe si bar
9 ani in urma
213 Jucate
Eye of Horus
4 ani in urma
1012 Jucate
Silver Fang
9 ani in urma
237 Jucate
Lucky Haunter
9 ani in urma
271 Jucate
Golden 7’s
2 ani in urma
581 Jucate
Dragon’s Pearl
5 ani in urma
240 Jucate