Aztec Spins


4 luni in urma 146 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Aztec Spins:

Red Tiger ofera jucatorilor o abordare noua in materie de sloturi cu Aztec Spins, un nou joc online care vine echipat cu o tematica inspirata din cultura azteca. Jocul are o configuratie forte interesanta iar structura include 6 tamburi cu 4 file si 30 linii de castig. Simbolurile principale au un aspect bine definit si sunt reprezentate de piramidele, măștile, șerpii si un set de simboluri de valoare scazuta.
Pariurile pot porni de la un minimum de 0,10 si pot urca pana la un maximum de 20. In timpul jocului apare o roata azteca care iti da posibilitatea sa castigi rotiri gratuite, multiplicatori de pana la x30 si premii maxime de pana la x4,900. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Aztec Spins este primul joc adaugat in data de 28-mai -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Azteci Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Red Tiger Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Rocky
8 ani in urma
73 Jucate
Lucky Pirates
7 ani in urma
60 Jucate
Cash Farm
3 ani in urma
65 Jucate
PandaMania
3 ani in urma
64 Jucate
Euro Slot
7 ani in urma
83 Jucate
Golden Jungle
4 ani in urma
139 Jucate
The Mask of Zorro
3 ani in urma
69 Jucate
Monopoly Plus
8 ani in urma
74 Jucate
Treasures Island
6 ani in urma
61 Jucate
Book of Ra Deluxe 2013
7 ani in urma
98 Jucate
Versailles Gold
6 ani in urma
128 Jucate
Captain’s Treasure
8 ani in urma
62 Jucate