Apex Wizard


cod adsense
5 ani in urma 442 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Apex Wizard:

Daca esti interesat de magie si vrei sa creezi o potiune magica care sa-ti aduca un premiu de pana la 100.000 credite atunci incearca Apex Wizard slot si ai posibilitatea cu ajutorul companiei Novomatic sa realizezi acesta potiune. Este un joc optimizat pentru toate tipurile de telefoane inteligente cu touch si vine cu o tematica de dragoni si vrajitori. Jocul cuprinde o multime de simboluri inspirate din lumea vrajitoriei precum un vrajitor, glob de cristal, o carte de magii si un dragon rosu care are rol de scatter in acest joc. Simbolurile clasice de carti J, Q, K si As au ce mai mica valoare din joc iar simbolul cel mai productiv din joc este dragonul rosu.
Jocul la aparate Apex Wizard vine cu 50 linii de bet si cinci role de rotire. Ai posibilitatea de a declansa o runda de 15 rotiri gratuite daca colectezi trei simboluri de dragon rosu pe o linie activa.


INSTRUCTIUNI: Jocul Apex Wizard este primul joc adaugat in data de 21-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Vrajitoare Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Dolphins Gold
7 ani in urma
234 Jucate
Beach Slot
10 ani in urma
261 Jucate
Castle of Cards
9 ani in urma
222 Jucate
Caesars Empire
9 ani in urma
234 Jucate
Book of Egypt
8 ani in urma
274 Jucate
The Money Game
9 ani in urma
224 Jucate
Aparate cu cirese si septari
9 ani in urma
230 Jucate
Dragoni la aparate
9 ani in urma
387 Jucate
Dragon Orb
5 ani in urma
322 Jucate
Loveste bila
10 ani in urma
231 Jucate
Mega slot
9 ani in urma
309 Jucate
Polar Fox
9 ani in urma
303 Jucate