Apex Wizard


cod adsense
3 ani in urma 234 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Apex Wizard:

Daca esti interesat de magie si vrei sa creezi o potiune magica care sa-ti aduca un premiu de pana la 100.000 credite atunci incearca Apex Wizard slot si ai posibilitatea cu ajutorul companiei Novomatic sa realizezi acesta potiune. Este un joc optimizat pentru toate tipurile de telefoane inteligente cu touch si vine cu o tematica de dragoni si vrajitori. Jocul cuprinde o multime de simboluri inspirate din lumea vrajitoriei precum un vrajitor, glob de cristal, o carte de magii si un dragon rosu care are rol de scatter in acest joc. Simbolurile clasice de carti J, Q, K si As au ce mai mica valoare din joc iar simbolul cel mai productiv din joc este dragonul rosu.
Jocul la aparate Apex Wizard vine cu 50 linii de bet si cinci role de rotire. Ai posibilitatea de a declansa o runda de 15 rotiri gratuite daca colectezi trei simboluri de dragon rosu pe o linie activa.


INSTRUCTIUNI: Jocul Apex Wizard este primul joc adaugat in data de 21-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Vrajitoare Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Fruit Cocktail 7
6 ani in urma
166 Jucate
Pyramid Solitaire
8 ani in urma
159 Jucate
Voodoo Magic
4 luni in urma
69 Jucate
Flame Fruits
7 ani in urma
185 Jucate
Guardian Lion
4 ani in urma
144 Jucate
Western Belles
7 ani in urma
144 Jucate
Spiderman Relevations
8 ani in urma
139 Jucate
Pride and Prey
2 ani in urma
247 Jucate
Halloween slot
8 ani in urma
119 Jucate
Blood Suckers
8 ani in urma
155 Jucate
Blade
8 ani in urma
196 Jucate
Greedy Goblins
8 ani in urma
129 Jucate