LINKURI SPONSORIZATE  Ancient Egypt

  200 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Ancient Egypt:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Multumita companiei Pragmatic Play ai posibilitatea de a gasi comorile egiptului antic cu Ancient Egypt slot, unul din cele mai noi jocuri la aparate lansate in 2018 de acesta faimoasa companie. Tematica acestui joc poate fi comparata cu tematica jocului Book of Ra sau Eye of RA iar structura jocului este diferita de multe jocuri de pacanele care relationeaza cu acesta tematica. Toate elementele incluse in joc sunt reprezentate de diferiti zei ai mitologiei egiptene precum Anubis, regina Cleopatra, Ochiul Ra si multe altele.
  Jocul prezinta o structura cu 3x4x4x4x3 bobine si 10 linii de plata si un buget de 5,000 credite. Simbolul de gandac sacru joaca dublu rol in acest joc. Este simbol wild si de asemenea joaca rol de simbol scatter.
  x3, x4 sau x5 simboluri de gandac de aur pe o linie castigatoare te premiaza cu pana la 10 rotiri gratuite.

  INSTRUCTIUNI: Jocul Ancient Egypt este primul joc adaugat in data de 4-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 200 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Ancient Egypt trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Ancient Egypt

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE