Amazon’s Diamonds


cod adsense
4 ani in urma 250 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Amazon’s Diamonds:

Daca esti un vanator de comori si vrei sa descoperi comoara cu diamante ascunsa in inima junglei amazoniene atunci poti tesat in versiune de proba jocul Amazon’s Diamonds slot, un joc plin de aventura unde poti castiga premii instant si pana la 30 rotiri gratuite. Interfata acestui joc este disponibila pentru toate genurile de telefoane inteligente de ultima generatie iar simbolurile si animatiile jocului sunt uimitoare. Jocul include patru amazoane care pot genera premii intre 9.000 si 15.000 credite daca plasezi o miza maxima si o caracteristica de bonus unde ai posibilitatea de a primi pana la 30 rotiri gratuite intr-o singura sesiune de joc.
Jocul Amazon’s Diamonds la aparate se prezinta cu o structura standard de 5×3 bobine, 30 linii fixe si un buget fix.
Poti aloca un pariu maxim de 60 monede intr-o sesiune de joc. Simbolul wild este reprezentat de diamant si simbolul scatter este reprezentat de un glob rosu. Cu sapte simboluri de glob rosu pe taburii 2, 3 si 4 poti activa functia de rotiri gratuite unde poti castiga 8 rotiri gratuite. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Amazon’s Diamonds este primul joc adaugat in data de 31-mai -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino aparate cu Africa Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Comori Aparate cu Diamante Aparate cu Jungla Aparate cu Natura Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Riches of India
9 ani in urma
250 Jucate
Pharaohs Dream
7 ani in urma
234 Jucate
Show Girls
5 ani in urma
234 Jucate
Secrets of the Forest Extreme
2 ani in urma
574 Jucate
American  Poker II
9 ani in urma
865 Jucate
Majestic Forest
7 ani in urma
437 Jucate
Fruitilicious
5 ani in urma
235 Jucate
Chukcha
9 ani in urma
216 Jucate
7’s Wild
5 ani in urma
222 Jucate
Deck the Halls
9 ani in urma
248 Jucate
Egyptian Heroes
8 ani in urma
265 Jucate
Aztec Millions
9 ani in urma
185 Jucate