Amazon’s Diamonds


cod adsense
3 ani in urma 140 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Amazon’s Diamonds:

Daca esti un vanator de comori si vrei sa descoperi comoara cu diamante ascunsa in inima junglei amazoniene atunci poti tesat in versiune de proba jocul Amazon’s Diamonds slot, un joc plin de aventura unde poti castiga premii instant si pana la 30 rotiri gratuite. Interfata acestui joc este disponibila pentru toate genurile de telefoane inteligente de ultima generatie iar simbolurile si animatiile jocului sunt uimitoare. Jocul include patru amazoane care pot genera premii intre 9.000 si 15.000 credite daca plasezi o miza maxima si o caracteristica de bonus unde ai posibilitatea de a primi pana la 30 rotiri gratuite intr-o singura sesiune de joc.
Jocul Amazon’s Diamonds la aparate se prezinta cu o structura standard de 5×3 bobine, 30 linii fixe si un buget fix.
Poti aloca un pariu maxim de 60 monede intr-o sesiune de joc. Simbolul wild este reprezentat de diamant si simbolul scatter este reprezentat de un glob rosu. Cu sapte simboluri de glob rosu pe taburii 2, 3 si 4 poti activa functia de rotiri gratuite unde poti castiga 8 rotiri gratuite. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Amazon’s Diamonds este primul joc adaugat in data de 31-mai -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino aparate cu Africa Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Comori Aparate cu Diamante Aparate cu Jungla Aparate cu Natura Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Pharaohs Treasure
7 ani in urma
109 Jucate
Legend of the White Buffalo
6 ani in urma
114 Jucate
Electra Slot
8 ani in urma
122 Jucate
Irish Magic
8 luni in urma
180 Jucate
Serengeti Kings
1 an in urma
263 Jucate
Bere la aparate
8 ani in urma
115 Jucate
Caribbean Poker
8 ani in urma
110 Jucate
Lord Of Ocean Deluxe
6 ani in urma
130 Jucate
Dungeons and Dragons
7 ani in urma
127 Jucate
King of the Aztecs
7 ani in urma
104 Jucate
2010 Poker League
8 ani in urma
126 Jucate
Wild Wolf
7 ani in urma
157 Jucate