Amazon’s Diamonds


cod adsense
6 ani in urma 511 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Amazon’s Diamonds:

Daca esti un vanator de comori si vrei sa descoperi comoara cu diamante ascunsa in inima junglei amazoniene atunci poti tesat in versiune de proba jocul Amazon’s Diamonds slot, un joc plin de aventura unde poti castiga premii instant si pana la 30 rotiri gratuite. Interfata acestui joc este disponibila pentru toate genurile de telefoane inteligente de ultima generatie iar simbolurile si animatiile jocului sunt uimitoare. Jocul include patru amazoane care pot genera premii intre 9.000 si 15.000 credite daca plasezi o miza maxima si o caracteristica de bonus unde ai posibilitatea de a primi pana la 30 rotiri gratuite intr-o singura sesiune de joc.
Jocul Amazon’s Diamonds la aparate se prezinta cu o structura standard de 5×3 bobine, 30 linii fixe si un buget fix.
Poti aloca un pariu maxim de 60 monede intr-o sesiune de joc. Simbolul wild este reprezentat de diamant si simbolul scatter este reprezentat de un glob rosu. Cu sapte simboluri de glob rosu pe taburii 2, 3 si 4 poti activa functia de rotiri gratuite unde poti castiga 8 rotiri gratuite. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Amazon’s Diamonds este primul joc adaugat in data de 31-mai -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino aparate cu Africa Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Comori Aparate cu Diamante Aparate cu Jungla Aparate cu Natura Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Aparate cu fructe si bar
10 ani in urma
418 Jucate
Thief
10 ani in urma
391 Jucate
Simple Jackpot Slots
10 ani in urma
390 Jucate
Lion Empreror
8 ani in urma
356 Jucate
Gold Raider
10 ani in urma
490 Jucate
Spartacus
10 ani in urma
780 Jucate
Lucky Roulette
10 ani in urma
395 Jucate
Bere la aparate
10 ani in urma
425 Jucate
Break Away
10 ani in urma
341 Jucate
Pirates Treasures
9 ani in urma
392 Jucate
Always Hot Deluxe
7 ani in urma
609 Jucate
Keno Egiptean
11 ani in urma
483 Jucate