Alchemy Fortunes


1 luna in urma 35 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Alchemy Fortunes:

Alchemy Fortunes este un joc creat de Microgaming și All41 Studios, care ne permit să ne bucurăm de o noua calatorie in universul fanteziei, un slot ca la aparate atractiv si interactiv. Acest joc nu are linii de plată fixe, dar pentru a avea o combinatie castigatoare trebuie să combinăm simboluri identice pentru a activa castigurile.
Pentru premii, Alchemy Fortunes vine cu un RTP de 96,41% iar cel mai mare premiu care poate fi obtinut in acest joc este x1,000 valoarea pariului.
Dacă îți plac poțiunile și chimia, acest slot te așteaptă cu 7 role în care poți colecta premii interesante.
Pariurile pot fi făcute de la 0,20 până la maximum 100, ceea ce ne oferă o volatilitate excelentă dacă dorim să ne multiplicăm investiția.
In timpul jocului veti gasi 4 poțiuni diferite și pietre prețioase de diferite culori. De asemenea, aveti acces la simboluri wild care înlocuiesc alte simboluri din joc pentru a crește adrenalina în rotiri.
Alchemy Fortunes este un slot care combină compatibilitatea cu dispozitivele mobile cu o calitate grafică excelentă și o coloană sonoră captivantă care ne surprinde de la prima rotire.


INSTRUCTIUNI: Jocul Alchemy Fortunes este primul joc adaugat in data de 20-decembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Microgaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Eggomatic
8 ani in urma
96 Jucate
Madame Monarch
5 ani in urma
160 Jucate
Temple of Secrets
4 ani in urma
111 Jucate
Halloween Jack
2 ani in urma
119 Jucate
5 Great Star
2 ani in urma
175 Jucate
Biliard cu masini
8 ani in urma
100 Jucate
Cool Jewels
6 ani in urma
110 Jucate
Fruits Kingdom
6 ani in urma
105 Jucate
Legend of the White Buffalo
6 ani in urma
102 Jucate
Football Rules
7 ani in urma
104 Jucate
Zombi Slot
7 ani in urma
89 Jucate
Fruits & Jokers
2 ani in urma
154 Jucate