88 Fortunes


cod adsense
2 ani in urma 618 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 88 Fortunes:

WMS Gaming, compania responsabilă cu lansarea multor sloturi celebre, ne surprinde cu 88 Fortunes, un slot clasic creat cu o tematica inspirata din cultura asiatica.
Imaginile vizuale ale jocului au un stil oriental, sunt create cu ultima tehnologie si sunt reprezentate de o broasca țestoasă, o barca, monede de aur, liliacul Fu, care este simbol al prosperității si cartile de valoare scazuta.
Alinierea simbolurilor te recompensează cu un jackpot în funcție de nivelul pariului pe care l-ai ales, există patru niveluri, iar cu cât pariul este mai mare, cu atât este mai mare premiul.
După cum puteți vedea, slotul online 88 Fortunes nu are un meniu sofisitcat, dar puteți fi siguri că este un joc la aparate cu o estetică exotică, foarte elegantă, care ofera o atmosfera unica.
Există două moduri de a juca 88 Fortunes gratuit. Una dintre ele este în modul demo. Celălalt, cu rotiri gratuite. Și cum obții rotirile gratuite? Foarte ușor, în 88 de Fortune, pe lângă simbolurile standard există simbolul gong, care recompensează jucătorul cu 10 rotiri gratuite. Gongul poate apărea de mai multe ori, iar rotirile gratuite sunt cumulative, astfel încât să puteți juca gratuit fără limită.


INSTRUCTIUNI: Jocul 88 Fortunes este primul joc adaugat in data de 23-ianuarie -2021 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Dynasty of Ming
9 ani in urma
382 Jucate
Asian Beauty
9 ani in urma
435 Jucate
Egyptian Riches
10 ani in urma
467 Jucate
Card Clash
10 ani in urma
323 Jucate
Rich n Wild
5 ani in urma
395 Jucate
Stunning Hot 20 Deluxe
4 ani in urma
538 Jucate
Aparate cu septari si fructe
10 ani in urma
358 Jucate
Sylvan Spirits
2 ani in urma
360 Jucate
Hercules Mythical Warrior
7 ani in urma
521 Jucate
Party Games Slotto
9 ani in urma
365 Jucate
Cleopatra Diamond Spins
3 ani in urma
776 Jucate
Native Treasure
9 ani in urma
403 Jucate