88 Fortunes


cod adsense
1 an in urma 500 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 88 Fortunes:

WMS Gaming, compania responsabilă cu lansarea multor sloturi celebre, ne surprinde cu 88 Fortunes, un slot clasic creat cu o tematica inspirata din cultura asiatica.
Imaginile vizuale ale jocului au un stil oriental, sunt create cu ultima tehnologie si sunt reprezentate de o broasca țestoasă, o barca, monede de aur, liliacul Fu, care este simbol al prosperității si cartile de valoare scazuta.
Alinierea simbolurilor te recompensează cu un jackpot în funcție de nivelul pariului pe care l-ai ales, există patru niveluri, iar cu cât pariul este mai mare, cu atât este mai mare premiul.
După cum puteți vedea, slotul online 88 Fortunes nu are un meniu sofisitcat, dar puteți fi siguri că este un joc la aparate cu o estetică exotică, foarte elegantă, care ofera o atmosfera unica.
Există două moduri de a juca 88 Fortunes gratuit. Una dintre ele este în modul demo. Celălalt, cu rotiri gratuite. Și cum obții rotirile gratuite? Foarte ușor, în 88 de Fortune, pe lângă simbolurile standard există simbolul gong, care recompensează jucătorul cu 10 rotiri gratuite. Gongul poate apărea de mai multe ori, iar rotirile gratuite sunt cumulative, astfel încât să puteți juca gratuit fără limită.


INSTRUCTIUNI: Jocul 88 Fortunes este primul joc adaugat in data de 23-ianuarie -2021 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Western Belles
9 ani in urma
328 Jucate
By the Rivers of Buffalo
4 ani in urma
369 Jucate
Pokanoid -Tetris Poker
9 ani in urma
298 Jucate
Cleopatras Coin
8 ani in urma
258 Jucate
Golden Legend
7 ani in urma
346 Jucate
Super Chess
10 ani in urma
314 Jucate
Gorilla Moon
5 ani in urma
282 Jucate
Dynasty of Ming
9 ani in urma
322 Jucate
Lemon Cherry
4 ani in urma
396 Jucate
Sizzling Hot Extreme
10 ani in urma
418 Jucate
Sweet Harvest
9 ani in urma
389 Jucate
Book of Aztec
7 ani in urma
347 Jucate