88 Fortunes


cod adsense
2 ani in urma 714 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 88 Fortunes:

WMS Gaming, compania responsabilă cu lansarea multor sloturi celebre, ne surprinde cu 88 Fortunes, un slot clasic creat cu o tematica inspirata din cultura asiatica.
Imaginile vizuale ale jocului au un stil oriental, sunt create cu ultima tehnologie si sunt reprezentate de o broasca țestoasă, o barca, monede de aur, liliacul Fu, care este simbol al prosperității si cartile de valoare scazuta.
Alinierea simbolurilor te recompensează cu un jackpot în funcție de nivelul pariului pe care l-ai ales, există patru niveluri, iar cu cât pariul este mai mare, cu atât este mai mare premiul.
După cum puteți vedea, slotul online 88 Fortunes nu are un meniu sofisitcat, dar puteți fi siguri că este un joc la aparate cu o estetică exotică, foarte elegantă, care ofera o atmosfera unica.
Există două moduri de a juca 88 Fortunes gratuit. Una dintre ele este în modul demo. Celălalt, cu rotiri gratuite. Și cum obții rotirile gratuite? Foarte ușor, în 88 de Fortune, pe lângă simbolurile standard există simbolul gong, care recompensează jucătorul cu 10 rotiri gratuite. Gongul poate apărea de mai multe ori, iar rotirile gratuite sunt cumulative, astfel încât să puteți juca gratuit fără limită.


INSTRUCTIUNI: Jocul 88 Fortunes este primul joc adaugat in data de 23-ianuarie -2021 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Untamed Crowned Eagle
9 ani in urma
426 Jucate
Savannah Cash
5 ani in urma
444 Jucate
Atlantis Slot
10 ani in urma
570 Jucate
Fruits’n Stars
8 ani in urma
347 Jucate
Book of Egypt
9 ani in urma
517 Jucate
Avalon
9 ani in urma
537 Jucate
Venezia d’Oro
5 ani in urma
393 Jucate
Aztec
8 ani in urma
711 Jucate
French Cuisine
10 ani in urma
421 Jucate
Cleopatra Slots
10 ani in urma
393 Jucate
Lucky Pandas
10 ani in urma
522 Jucate
Football Rules
10 ani in urma
378 Jucate