88 Fortunes


cod adsense
1 an in urma 370 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 88 Fortunes:

WMS Gaming, compania responsabilă cu lansarea multor sloturi celebre, ne surprinde cu 88 Fortunes, un slot clasic creat cu o tematica inspirata din cultura asiatica.
Imaginile vizuale ale jocului au un stil oriental, sunt create cu ultima tehnologie si sunt reprezentate de o broasca țestoasă, o barca, monede de aur, liliacul Fu, care este simbol al prosperității si cartile de valoare scazuta.
Alinierea simbolurilor te recompensează cu un jackpot în funcție de nivelul pariului pe care l-ai ales, există patru niveluri, iar cu cât pariul este mai mare, cu atât este mai mare premiul.
După cum puteți vedea, slotul online 88 Fortunes nu are un meniu sofisitcat, dar puteți fi siguri că este un joc la aparate cu o estetică exotică, foarte elegantă, care ofera o atmosfera unica.
Există două moduri de a juca 88 Fortunes gratuit. Una dintre ele este în modul demo. Celălalt, cu rotiri gratuite. Și cum obții rotirile gratuite? Foarte ușor, în 88 de Fortune, pe lângă simbolurile standard există simbolul gong, care recompensează jucătorul cu 10 rotiri gratuite. Gongul poate apărea de mai multe ori, iar rotirile gratuite sunt cumulative, astfel încât să puteți juca gratuit fără limită.


INSTRUCTIUNI: Jocul 88 Fortunes este primul joc adaugat in data de 23-ianuarie -2021 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Game of Luck
4 ani in urma
340 Jucate
Haunted Mansion
9 ani in urma
223 Jucate
Lord of the Ocean
7 ani in urma
550 Jucate
Joc la aparate Star Trek
9 ani in urma
189 Jucate
Mermaid’s Diamond
5 ani in urma
242 Jucate
Banana Splash
9 ani in urma
218 Jucate
Book of Ra HD
8 ani in urma
269 Jucate
Highway Kings
9 ani in urma
198 Jucate
Bere la aparate
9 ani in urma
217 Jucate
Marco Polo
9 ani in urma
216 Jucate
Witches Charm
4 ani in urma
254 Jucate
Royal Flush
8 ani in urma
320 Jucate