8 Dragons


cod adsense
6 ani in urma 449 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 8 Dragons:

Compania Pragmatic Play te invita intr-o noua calatorie in China antica, incarcata de aventura  cu 8 Dragons slot, un nou joc creat in HTML5 unde ai posibilitatea de a castiga pana la 30 rotiri gratuite si un premiu de pana la 500 credite. Este un joc conceput cu o grafica 3D unde vei intalni simboluri cu dragoni, tigri, un portofel cu bani, peste koi, monede de aur si multe alte elemente inspirate din cultura chineza.
Jocul 8 Dragons la aparate se prezinta cu o structura moderna unde sunt incluse 20 linii de bet si cinci tamburi. Jocul include un simbol misterios care apare in jocul principal si poate declansa o runda de bonus. Pentru a activa caracteristica de rotiri gratuite este nevoie de minim trei simboluri de portofel cu bani. In acesta runda de rotiri gratuite poti primi intre 8 si 20 rotiri gratuite, depinde de numarul de simboluri capturat pe o linie orizontala. Daca esti atras de acet tip de joc cu tematica de dragoni atunci iti recomand sa testezi in mod gratuit 5 Dragons sau 50 Dragons create de faimoasa companie Aristocrat. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul 8 Dragons este primul joc adaugat in data de 4-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Stop The Bus
10 ani in urma
369 Jucate
Pharaohs Dream
8 ani in urma
476 Jucate
Poker Antic
10 ani in urma
409 Jucate
Pyramid treasures
10 ani in urma
395 Jucate
Hot Roller
9 ani in urma
406 Jucate
Oriental Tiger
9 ani in urma
352 Jucate
Always Hot Deluxe
7 ani in urma
609 Jucate
Lovely Lady
5 ani in urma
521 Jucate
Animale la aparate
10 ani in urma
407 Jucate
Dolphins Gold
7 ani in urma
461 Jucate
Absolute Poker
10 ani in urma
403 Jucate
Gold Rush Slot
10 ani in urma
497 Jucate