8 Dragons


cod adsense
5 ani in urma 294 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 8 Dragons:

Compania Pragmatic Play te invita intr-o noua calatorie in China antica, incarcata de aventura  cu 8 Dragons slot, un nou joc creat in HTML5 unde ai posibilitatea de a castiga pana la 30 rotiri gratuite si un premiu de pana la 500 credite. Este un joc conceput cu o grafica 3D unde vei intalni simboluri cu dragoni, tigri, un portofel cu bani, peste koi, monede de aur si multe alte elemente inspirate din cultura chineza.
Jocul 8 Dragons la aparate se prezinta cu o structura moderna unde sunt incluse 20 linii de bet si cinci tamburi. Jocul include un simbol misterios care apare in jocul principal si poate declansa o runda de bonus. Pentru a activa caracteristica de rotiri gratuite este nevoie de minim trei simboluri de portofel cu bani. In acesta runda de rotiri gratuite poti primi intre 8 si 20 rotiri gratuite, depinde de numarul de simboluri capturat pe o linie orizontala. Daca esti atras de acet tip de joc cu tematica de dragoni atunci iti recomand sa testezi in mod gratuit 5 Dragons sau 50 Dragons create de faimoasa companie Aristocrat. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul 8 Dragons este primul joc adaugat in data de 4-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Tarzan
6 ani in urma
416 Jucate
Slot bar 777
9 ani in urma
226 Jucate
Aztecs Empire
7 ani in urma
278 Jucate
Wild Huskies
7 ani in urma
221 Jucate
Pokanoid -Tetris Poker
9 ani in urma
252 Jucate
Lucky Pharaoh
4 ani in urma
306 Jucate
Apex Wizard
5 ani in urma
450 Jucate
Jungle Games
8 ani in urma
248 Jucate
Cleopatra Queen of Slots
7 ani in urma
231 Jucate
Hot Fruits 27
2 ani in urma
698 Jucate
Untamed Wolf Pack
10 ani in urma
259 Jucate
The Incredible Hulk- Ultimate Revenge
9 ani in urma
248 Jucate