50 Horses


cod adsense
3 ani in urma 236 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 50 Horses:

Daca iti place sa pariezi pe diferite competitii sportve precum curse de cai atunci esti invitat sa testezi in modul demo 50 Horses slot, un joc nou care a fost publicat in 2016 de compania EGT. este un joc in care orice jucator poate obtine premii fantastice cu ajutorul simbolurilor premium si de asemenea, jucatorii pot castiga intr-o singura runda pana la 5 rotiri gratuite cu ajutorul functie de rotiri gratuite. Toate simbolurile din joc sunt reprezentate de cai de curse, participanti la competitie, un hipodrom de competitii si multe altele.
Jocul la aparate 50 Horses include un format de 5×4 bobine, 50 forme de plata si un sold fix de 5,000 credite. Pentru a paria, in partea de jos a ecranului sunt cinci butoane psecial concepute pentru a ajuta jucatorul sa parieze intr-un mod rapid. Simbolul scatter este reprezentat de potcoava de aur si cu acest simbol poti accede intr-o runda de rotiri gratuite. Cu esceptia acestei caracteristici, jucatorul poate opta pentru a juca la risc in momentul in care obtine o combinatie castigatoare de minim trei simboluri. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul 50 Horses este primul joc adaugat in data de 26-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Rich n Wild
4 ani in urma
177 Jucate
Throne of Egypt
7 ani in urma
153 Jucate
Iron Man 2
9 ani in urma
159 Jucate
Mayan Moons
4 ani in urma
174 Jucate
Simple Jackpot Slots
8 ani in urma
158 Jucate
Quick Hit Las Vegas
7 ani in urma
170 Jucate
Phantom Cash
9 ani in urma
195 Jucate
Book of Ra
7 ani in urma
352 Jucate
Aparate cu fructe exotice
8 ani in urma
203 Jucate
Kiss la aparate
8 ani in urma
175 Jucate
Cleopatra XVIII
6 ani in urma
169 Jucate
Quickfire Poker
9 ani in urma
154 Jucate