50 Horses


cod adsense
4 ani in urma 444 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 50 Horses:

Daca iti place sa pariezi pe diferite competitii sportve precum curse de cai atunci esti invitat sa testezi in modul demo 50 Horses slot, un joc nou care a fost publicat in 2016 de compania EGT. este un joc in care orice jucator poate obtine premii fantastice cu ajutorul simbolurilor premium si de asemenea, jucatorii pot castiga intr-o singura runda pana la 5 rotiri gratuite cu ajutorul functie de rotiri gratuite. Toate simbolurile din joc sunt reprezentate de cai de curse, participanti la competitie, un hipodrom de competitii si multe altele.
Jocul la aparate 50 Horses include un format de 5×4 bobine, 50 forme de plata si un sold fix de 5,000 credite. Pentru a paria, in partea de jos a ecranului sunt cinci butoane psecial concepute pentru a ajuta jucatorul sa parieze intr-un mod rapid. Simbolul scatter este reprezentat de potcoava de aur si cu acest simbol poti accede intr-o runda de rotiri gratuite. Cu esceptia acestei caracteristici, jucatorul poate opta pentru a juca la risc in momentul in care obtine o combinatie castigatoare de minim trei simboluri. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul 50 Horses este primul joc adaugat in data de 26-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Banana Splash
9 ani in urma
246 Jucate
Wild West
9 ani in urma
269 Jucate
Joker Strike
4 ani in urma
309 Jucate
Great Adventure
5 ani in urma
304 Jucate
Just Jewels
9 ani in urma
234 Jucate
Magic Rabbit Slots
9 ani in urma
249 Jucate
Shadow Diamond
8 ani in urma
298 Jucate
Crazy Monkey
9 ani in urma
1061 Jucate
Diamond Jackpots
5 ani in urma
318 Jucate
Wild Panda
7 ani in urma
422 Jucate
Eye of Horus
4 ani in urma
1098 Jucate
Aztecs Empire
7 ani in urma
309 Jucate