5 Lions Dance


cod adsense
8 luni in urma 203 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 5 Lions Dance:

Costumele tradiționale de leu pe care le vedem la majoritatea festivităților de Anul Nou Chinezesc, împreună cu dragoni și alte creaturi, sunt un subiect des intalnit in multe sloturi online. 5 Lions Dance este unul dintre acele jocuri care vin cu o tematica inspirata din cultura chineza, un joc dezvoltat cu o configuratie moderna care include 5 tamburi, 4 role si un total de 1024 linii castigatoare.
Vine cu un RTP fix de 96.50%, volatilitatea medie si ofera premii totale care pot atinge pragul de x2.700.
In timpul jocului veti gasi simboluri wild, scatter, bonus și un bonus foarte special Lion Reel.
Simbolurile intalnite in timpul jocului sunt diferite masti traditionale asiatice de culori diferite (aur, alb, roșu, galben și verde). Simbolul de toba chinezeasca este un scatter și poate ateriza doar pe primele trei role. 3 sau mai multe tobe pe tamburii 1, 2 si 3 activeaza pana la 10 rotiri gratuite.
Cea mai interesenta functie din joc este bonusul Lion Reel. Functia Lion Reel se activeaza atunci cand logo-ul Lion Reel apare pe ultimele trei role. Acest lucru transformă primele două role într-o singură rolă mare. Se va roti, pentru a castiga un premiu între 5x și 200x pariul.


INSTRUCTIUNI: Jocul 5 Lions Dance este primul joc adaugat in data de 21-octombrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Pragmatic Play si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Dragons Inferno
8 ani in urma
143 Jucate
Flamenco Roses
4 ani in urma
230 Jucate
Forest Tale
3 ani in urma
175 Jucate
Aparate cu carti
8 ani in urma
138 Jucate
Phantom Cash
8 ani in urma
182 Jucate
Gold Rush Slot
8 ani in urma
148 Jucate
Pharaohs Treasure
8 ani in urma
157 Jucate
Tenis de masa
9 ani in urma
142 Jucate
Colossus Fruits
2 ani in urma
232 Jucate
Royal Sevens Slots
8 ani in urma
132 Jucate
Cat Queen
4 ani in urma
169 Jucate
Keno Egiptean
9 ani in urma
138 Jucate