5 Great Star


1 an in urma 28 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 5 Great Star:

Seria de sloturi cu fructe realizate de EGT continua azi cu 5 Great Star, un alt joc de cinci stele lansat in februarie 2019 de compania EGT. Jocul vine cu un ecran simplu, binecunoscut de pasionatii de jocuri create de EGT iar interfata jocului este conceputa in HTML5.
Jocul la aparate 5 Great Star propune un format standard cu 5 linii fixe de bet si o configuratie cu 5×3 tamburi. Pariul maxim poate fi de 100 credite si poate fi efectuat de jucatorul cu ajutorul butoanelor situate in partea de jos a ecranului.
5 Great Star nu ofera caracteristici de bonificatie, rotiri gratuite sau simboluri speciale dar ofera optiunea de joc de risc unde ai sansa de a dubla sau chiar tripla castigurile din runda respectiva. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul 5 Great Star este primul joc adaugat in data de 6-februarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Cars And Cash
8 ani in urma
11 Jucate
Pirate’s Treasure
4 ani in urma
15 Jucate
Joker Slot
7 ani in urma
16 Jucate
India Slot
7 ani in urma
13 Jucate
Fairy Tale
5 ani in urma
17 Jucate
Miss Midas
6 ani in urma
16 Jucate
Animals Slot
7 ani in urma
18 Jucate
Gold Raider
8 ani in urma
13 Jucate
Spiderman Relevations
7 ani in urma
12 Jucate
Queen of the Wild
3 ani in urma
22 Jucate
Roulette Slots
7 ani in urma
14 Jucate
Drunk-BlackJack
7 ani in urma
18 Jucate