5 Great Star


1 an in urma 127 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 5 Great Star:

Seria de sloturi cu fructe realizate de EGT continua azi cu 5 Great Star, un alt joc de cinci stele lansat in februarie 2019 de compania EGT. Jocul vine cu un ecran simplu, binecunoscut de pasionatii de jocuri create de EGT iar interfata jocului este conceputa in HTML5.
Jocul la aparate 5 Great Star propune un format standard cu 5 linii fixe de bet si o configuratie cu 5×3 tamburi. Pariul maxim poate fi de 100 credite si poate fi efectuat de jucatorul cu ajutorul butoanelor situate in partea de jos a ecranului.
5 Great Star nu ofera caracteristici de bonificatie, rotiri gratuite sau simboluri speciale dar ofera optiunea de joc de risc unde ai sansa de a dubla sau chiar tripla castigurile din runda respectiva. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul 5 Great Star este primul joc adaugat in data de 6-februarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Poker la aparate online
8 ani in urma
72 Jucate
Solitaire
8 ani in urma
78 Jucate
Battlestar Galactica
8 ani in urma
66 Jucate
Spartania slot
8 ani in urma
64 Jucate
Aparate cu cirese
8 ani in urma
0 Jucate
Joker Golf Solitaire
8 ani in urma
62 Jucate
Good of Poker
7 ani in urma
60 Jucate
Pharaoh’s Gold III
3 ani in urma
76 Jucate
Lucky Rose
5 ani in urma
72 Jucate
Pharaoh’s Gold
2 ani in urma
84 Jucate
Pharaoh’s Secret
3 ani in urma
66 Jucate
8 Dragons
3 ani in urma
120 Jucate