LINKURI SPONSORIZATE  5 Great Star

  852 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online 5 Great Star:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Seria de sloturi cu fructe realizate de EGT continua azi cu 5 Great Star, un alt joc de cinci stele lansat in februarie 2019 de compania EGT. Jocul vine cu un ecran simplu, binecunoscut de pasionatii de jocuri create de EGT iar interfata jocului este conceputa in HTML5.
  Jocul la aparate 5 Great Star propune un format standard cu 5 linii fixe de bet si o configuratie cu 5×3 tamburi. Pariul maxim poate fi de 100 credite si poate fi efectuat de jucatorul cu ajutorul butoanelor situate in partea de jos a ecranului.
  5 Great Star nu ofera caracteristici de bonificatie, rotiri gratuite sau simboluri speciale dar ofera optiunea de joc de risc unde ai sansa de a dubla sau chiar tripla castigurile din runda respectiva. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul 5 Great Star este primul joc adaugat in data de 6-februarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele EGT Interactive Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 852 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca 5 Great Star trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul 5 Great Star

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE