LINKURI SPONSORIZATE  5 Dazzling Hot

  191 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online 5 Dazzling Hot:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  In magnifica noastra colectie de jocuri slot cu fructe a fost adaugat azi jocul 5 Dazzling Hot, un joc la aparate clasic dezvoltat de compania EGT cu un ecran simplu si adaptabil oricarui telefon de ultima generatie. Aproape toate simbolurile din joc sunt fructe traditionale iar restul simbolurilor sunt un simbol de sapte rosu si o stea de aur care joaca rol de simbol scatter.
  In acest joc nu vei intalni joc de bonus precum rotiri gratuite sau multiplicatori dar ai multe sanse de a castiga premii fabuloase intr-un mod simplu si rapid. Jocul de pacanele 5 Dazzling Hot are un format de 5 tamburi si 5 linii fixe de plata iar bugetul jocului ofera pana la 10,000 credite tuturor jucatorilor. Pariul maxim care poate fi alocat unei runde de joc este de 100 credite si poate fi realizat direct de pe ecran cu ajutorul butonului ‘100’. Simbolul de stea este simbol scatter si te premiaza cu pana la 5,000 credite pentru cinci simboluri identice iar simbolul de 777 rosu poate genera plati de pana la 100,000 credite cand ai un pariu maxim de 100 credite iar pe ecran apar cinci simboluri similare. Profita de optiunea ‘Gamble’ pentru a-ti dubla castigurile.

  INSTRUCTIUNI: Jocul 5 Dazzling Hot este primul joc adaugat in data de 26-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 191 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca 5 Dazzling Hot trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul 5 Dazzling Hot

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE