5 Dazzling Hot


2 ani in urma 86 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 5 Dazzling Hot:

In magnifica noastra colectie de jocuri slot cu fructe a fost adaugat azi jocul 5 Dazzling Hot, un joc la aparate clasic dezvoltat de compania EGT cu un ecran simplu si adaptabil oricarui telefon de ultima generatie. Aproape toate simbolurile din joc sunt fructe traditionale iar restul simbolurilor sunt un simbol de sapte rosu si o stea de aur care joaca rol de simbol scatter.
In acest joc nu vei intalni joc de bonus precum rotiri gratuite sau multiplicatori dar ai multe sanse de a castiga premii fabuloase intr-un mod simplu si rapid. Jocul de pacanele 5 Dazzling Hot are un format de 5 tamburi si 5 linii fixe de plata iar bugetul jocului ofera pana la 10,000 credite tuturor jucatorilor. Pariul maxim care poate fi alocat unei runde de joc este de 100 credite si poate fi realizat direct de pe ecran cu ajutorul butonului ‘100’. Simbolul de stea este simbol scatter si te premiaza cu pana la 5,000 credite pentru cinci simboluri identice iar simbolul de 777 rosu poate genera plati de pana la 100,000 credite cand ai un pariu maxim de 100 credite iar pe ecran apar cinci simboluri similare. Profita de optiunea ‘Gamble’ pentru a-ti dubla castigurile.


INSTRUCTIUNI: Jocul 5 Dazzling Hot este primul joc adaugat in data de 26-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Bust the Bank
8 ani in urma
77 Jucate
Aparate cu pirati
8 ani in urma
0 Jucate
Wonder Slots
7 ani in urma
82 Jucate
Caribbean Treasure
7 ani in urma
68 Jucate
Fortune of the Pharaos
8 ani in urma
87 Jucate
Berettas Vendetta
8 ani in urma
85 Jucate
Dr Magoos Adventure Slot
8 ani in urma
74 Jucate
Joker Gold
7 ani in urma
86 Jucate
One Million Ants
8 ani in urma
68 Jucate
Ocean Slots
7 ani in urma
75 Jucate
Nemo’s Voyage
3 ani in urma
75 Jucate
Wipeout la aparate
8 ani in urma
78 Jucate