LINKURI SPONSORIZATE  40 Ultra Respin

  757 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online 40 Ultra Respin:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Pasionatii de jocuri create de EGT se pot bucura de un alt slot cu fructe lansat in acesta luna, numit 40 Ultra Respin. Acest joc combina multe elemente in stil clasic cu o structura moderna si un ecran optimizat pentru majoritatea dispozitivelor mobile. Simbolurile principale sunt reprezentate de diferite fructe traditionale, clopotei, septari si Bar. Cel mai rentabil pare sa fie simbolul de septar rosu care poate declansa un premiu maxim de 20,000 credite cu conditia ca acest simbol sa aterizeze pe aceeasi linie de cinci ori iar pariul alocat de jucatorul sa fie de 800 puncte.
  Jocul la aparate 40 Ultra Respin vine cu o configuratie de 5×4 tamburi unde veti gasi 40 linii fixe de pariu.
  Simbolul Wild poate declansa functia de re-spin iar simbolul de sac verde cu inscriptia dolarului poate genera pana la 10,000 credite. In acest joc nu va puteti bucura de rotiri gratuite sau runda de bonificatie speciala.

  INSTRUCTIUNI: Jocul 40 Ultra Respin este primul joc adaugat in data de 29-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 757 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca 40 Ultra Respin trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul 40 Ultra Respin

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE