40 Mega Clover


2 ani in urma 27 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 40 Mega Clover:

Acum poti profita in mod gratuit de un alt joc creat de societatea EGT cu o tematica de fructe clasice intitulat 40 Mega Clover slot. Acest joc ofera un ecran modern, optimizat pentru majoritatea telefoanelor de ultima generatie iar grafica si animatiile sunt de calipate superioara si ofera o atmosfera plina de premii fantastice. Jocul include o varietate de simboluri de fructe traditionale iar cel mai renatbil simbol din joc este simbolul de trifoi cu patru foi care poate genera cel mai mare premiu din joc.
Jocul ca la aparate 40 Mega Clover contine o configuratie standard de 5 tamburi si 40 linii fixe de castig. Jocul poate fi jucat cu un pariu minim de 20 credite sau cu un pariu maxim de 800 credite.
In acest joc nu poti profita de rotiri gratuite sau jocuri de bonificatie dar te poti bucura de premii uimitoare. De exemplu, cinci simboluri de stea violet (scatter) pe o linie castigatoare iti ofera un premiu de 32,000 credite iar simbolul de trifoi cu patru foi (wild) iti poate da pana la 40,000 credite intr-o sesiune de joc.


INSTRUCTIUNI: Jocul 40 Mega Clover este primul joc adaugat in data de 13-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Pearl of the Orient
2 ani in urma
28 Jucate
Captain America
7 ani in urma
68 Jucate
South Park
7 ani in urma
15 Jucate
Space Wars
7 ani in urma
11 Jucate
Stoats Stash
7 ani in urma
14 Jucate
Hitman Slot
7 ani in urma
16 Jucate
Royal Secrets
2 ani in urma
80 Jucate
Midnight  Jewels
6 ani in urma
19 Jucate
12 Ways Poker Slot
7 ani in urma
14 Jucate
Penny Slots
7 ani in urma
16 Jucate
5 reel slot
7 ani in urma
11 Jucate
Aztec Magic
5 ani in urma
11 Jucate