40 Mega Clover


cod adsense
4 ani in urma 407 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 40 Mega Clover:

Acum poti profita in mod gratuit de un alt joc creat de societatea EGT cu o tematica de fructe clasice intitulat 40 Mega Clover slot. Acest joc ofera un ecran modern, optimizat pentru majoritatea telefoanelor de ultima generatie iar grafica si animatiile sunt de calipate superioara si ofera o atmosfera plina de premii fantastice. Jocul include o varietate de simboluri de fructe traditionale iar cel mai renatbil simbol din joc este simbolul de trifoi cu patru foi care poate genera cel mai mare premiu din joc.
Jocul ca la aparate 40 Mega Clover contine o configuratie standard de 5 tamburi si 40 linii fixe de castig. Jocul poate fi jucat cu un pariu minim de 20 credite sau cu un pariu maxim de 800 credite.
In acest joc nu poti profita de rotiri gratuite sau jocuri de bonificatie dar te poti bucura de premii uimitoare. De exemplu, cinci simboluri de stea violet (scatter) pe o linie castigatoare iti ofera un premiu de 32,000 credite iar simbolul de trifoi cu patru foi (wild) iti poate da pana la 40,000 credite intr-o sesiune de joc.


INSTRUCTIUNI: Jocul 40 Mega Clover este primul joc adaugat in data de 13-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Jumbo Stampede
3 ani in urma
339 Jucate
Zeus
7 ani in urma
347 Jucate
Powerpool 2
9 ani in urma
223 Jucate
Sevens and Jokers
7 ani in urma
259 Jucate
Power Stars
7 ani in urma
504 Jucate
Coyote Moon
9 ani in urma
219 Jucate
Joc la aparate Wild Wolf
9 ani in urma
217 Jucate
Quick Hit Black Gold
7 ani in urma
233 Jucate
Warlords: Crystals of Power
5 ani in urma
277 Jucate
Double Gem
4 ani in urma
269 Jucate
Pharaoh’s Ring
7 ani in urma
372 Jucate
Golden Legend
7 ani in urma
284 Jucate