40 Mega Clover


2 ani in urma 120 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 40 Mega Clover:

Acum poti profita in mod gratuit de un alt joc creat de societatea EGT cu o tematica de fructe clasice intitulat 40 Mega Clover slot. Acest joc ofera un ecran modern, optimizat pentru majoritatea telefoanelor de ultima generatie iar grafica si animatiile sunt de calipate superioara si ofera o atmosfera plina de premii fantastice. Jocul include o varietate de simboluri de fructe traditionale iar cel mai renatbil simbol din joc este simbolul de trifoi cu patru foi care poate genera cel mai mare premiu din joc.
Jocul ca la aparate 40 Mega Clover contine o configuratie standard de 5 tamburi si 40 linii fixe de castig. Jocul poate fi jucat cu un pariu minim de 20 credite sau cu un pariu maxim de 800 credite.
In acest joc nu poti profita de rotiri gratuite sau jocuri de bonificatie dar te poti bucura de premii uimitoare. De exemplu, cinci simboluri de stea violet (scatter) pe o linie castigatoare iti ofera un premiu de 32,000 credite iar simbolul de trifoi cu patru foi (wild) iti poate da pana la 40,000 credite intr-o sesiune de joc.


INSTRUCTIUNI: Jocul 40 Mega Clover este primul joc adaugat in data de 13-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Crazy Doctor
7 ani in urma
75 Jucate
Lucky Angler
8 ani in urma
103 Jucate
Double Hot
2 ani in urma
100 Jucate
Mermaid Serenade
6 ani in urma
105 Jucate
Aparate speciale
8 ani in urma
64 Jucate
Wolverine 3D
7 ani in urma
78 Jucate
Queen Isabella
5 ani in urma
129 Jucate
Royal Flush
7 ani in urma
96 Jucate
Space Wars
8 ani in urma
69 Jucate
Sevens and Jokers
6 ani in urma
83 Jucate
Ghosts of Christmas
8 ani in urma
67 Jucate
Garden Party
8 ani in urma
108 Jucate