40 Mega Clover


cod adsense
3 ani in urma 272 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 40 Mega Clover:

Acum poti profita in mod gratuit de un alt joc creat de societatea EGT cu o tematica de fructe clasice intitulat 40 Mega Clover slot. Acest joc ofera un ecran modern, optimizat pentru majoritatea telefoanelor de ultima generatie iar grafica si animatiile sunt de calipate superioara si ofera o atmosfera plina de premii fantastice. Jocul include o varietate de simboluri de fructe traditionale iar cel mai renatbil simbol din joc este simbolul de trifoi cu patru foi care poate genera cel mai mare premiu din joc.
Jocul ca la aparate 40 Mega Clover contine o configuratie standard de 5 tamburi si 40 linii fixe de castig. Jocul poate fi jucat cu un pariu minim de 20 credite sau cu un pariu maxim de 800 credite.
In acest joc nu poti profita de rotiri gratuite sau jocuri de bonificatie dar te poti bucura de premii uimitoare. De exemplu, cinci simboluri de stea violet (scatter) pe o linie castigatoare iti ofera un premiu de 32,000 credite iar simbolul de trifoi cu patru foi (wild) iti poate da pana la 40,000 credite intr-o sesiune de joc.


INSTRUCTIUNI: Jocul 40 Mega Clover este primul joc adaugat in data de 13-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Dynasty of Ra
5 ani in urma
225 Jucate
Untamed Wolf Pack
9 ani in urma
207 Jucate
Tiger’s Claw
4 ani in urma
174 Jucate
Distractie la aparate
9 ani in urma
173 Jucate
Luxor Valley
8 ani in urma
196 Jucate
Sweet Life
7 ani in urma
237 Jucate
Birds of a feather
8 ani in urma
149 Jucate
Coins of Olympus
7 ani in urma
197 Jucate
Voice of Savanna
8 ani in urma
188 Jucate
Lovely Lady
4 ani in urma
219 Jucate
Neptunes Fortune Megaways
8 luni in urma
169 Jucate
Mini Slots
8 ani in urma
202 Jucate