40 Joker Staxx


cod adsense
3 ani in urma 179 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 40 Joker Staxx:

Daca ai o mare pasiune pentru jocurile slot clasice cu fructe atunci te invit sa descoperi cel mai recent joc lansat de compania Playson intitulat 40 Joker Staxx. Simbolul principal care anima acest joc este un bufon iar restul elementelor din joc sunt reprezentate de un set de fructe traditionale, clopotei, septari si o stea de aur care poate declansa cel mai mare premiu. Jocul nu include nici un tip de caracteristica speciala, poti castiga doar premii in credite.
Jocul la aparate 40 Joker Staxx are o configuratie moderna de 5 tamburi si 4 randuri unde sunt integrate un total de 40 linii castigatoare. Pariurile per linie pot varia de la un minimum de 0,20 si pot ajunge la un maxim de 100 credite.
Bufonul are puterea de a inlocui orice simbol din joc iar simbolul de stea de aur este scatter si te premiaza cu pana la 20,000 credite cand cinci dintre ele apar pe o linie castigatoare iar pariul alocat este maxim. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul 40 Joker Staxx este primul joc adaugat in data de 12-mai -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Playson si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Glitz Slot
8 ani in urma
279 Jucate
Lunaris
7 ani in urma
174 Jucate
Aztec Empire
8 ani in urma
228 Jucate
Madder Scientist
9 ani in urma
187 Jucate
Queen Of Hearts
8 ani in urma
176 Jucate
Medical Mania Slots
8 ani in urma
154 Jucate
Cleopatra Mega Jackpots
6 ani in urma
210 Jucate
Dolphin’s Island
6 ani in urma
190 Jucate
Aparate cu fructe
9 ani in urma
0 Jucate
Pyramid: Quest for Immortality
6 ani in urma
225 Jucate
Aparate slot cu fructe
8 ani in urma
175 Jucate
Pink Panther
9 ani in urma
166 Jucate