LINKURI SPONSORIZATE  243 Crystal Fruits

  305 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online 243 Crystal Fruits:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca esti atras de jocurile care utilizeaza o tematica de fructe si diamante atunci poti testa in mod gratuit 243 Crystal Fruits slot, un joc nou care foloseste tehnologia de ultima generatie. Acest joc la aparate este propulsat de compania Tom Horn Gaming si vine cu o tructura standard unde poti gasi o configuratie de 5×3 cilindri si 5 linii de bet care se pot transforma in 243 forme de castig. Jocul are un buget fix de 1.000 monede iar pariul maxim care poate fi efectuat este de 10 credite per sesiune de joc.
  Acest joc de pacanele include un simbol wild reprezentat logo-ul ‘Wild 243’ care are puterea de a substitui toate simbolurile prezente in joc pentru a dezvolta combinatii castigatoare. Acest simbol activeaza caracteristica ‘wild 243’ care iti da posibilitatea de a accede la pana la 243 moduri de castig. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul 243 Crystal Fruits este primul joc adaugat in data de 30-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate cu Diamante Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 305 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca 243 Crystal Fruits trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul 243 Crystal Fruits

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE