20 Super Hot


cod adsense
4 ani in urma 478 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 20 Super Hot:

Faimoasa companie EGT te invita sa descoperi lumea fantastica a premiilor fabuloase cu 20 Super Hot slot, unul din cele mai cautate jocuri la aparate cu fructe de pe internet. Acesta versiune este cea mai veche, ea fiind inlocuita de jocul 40 Super Hot si 100 Super Hot care de asemenea pot fi probate in mod gratuit, fara inregistrare sau bani reali. Majoritatea simbolurilor intalnite pe ecran sunt fructe cu exceptia simbolului de sapte rosu si steaua de aur care are rol de simbol scatter in acest joc.
Jocul de pacanele 20 Super Hot poseda o structura simpla de 5×3 coloane, 20 linii de bet care nu pot fi modificate si un buget fix care va asigura o zi plina de distractie si relaxare.
Pariul maxim pe care il poti aloca unei singure partide este de 400 monede. Acest joc ofera doua simboluri speciale reprezentate de simbolul wild (777 rosu) si simbolul scatter (steaua de aur) dar nu ofera rotiri gratuite sau joc de bonus. Optiunea gamble se activeaza atunci cand ai o combinatie castigatoare de peste 700 credite. Alege culoarea corecta si dubleaza-ti sau chiar iti poti tripla suma castigata in urma combinatiei de simboluri identice. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul 20 Super Hot este primul joc adaugat in data de 1-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese aparate cu fructe Aparate cu septari 777 Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Fruits’n Royals
8 ani in urma
253 Jucate
Ice Hockey
9 ani in urma
251 Jucate
Victorious
9 ani in urma
257 Jucate
Hot Fruits 20
3 ani in urma
356 Jucate
Super Black Jack
9 ani in urma
219 Jucate
Aztec Gold
9 ani in urma
306 Jucate
Beetle Mania Deluxe
8 ani in urma
250 Jucate
Cinderella Wintime
4 ani in urma
276 Jucate
Chukcha
9 ani in urma
217 Jucate
Tiger Stacks
2 ani in urma
495 Jucate
Royal la aparate
9 ani in urma
226 Jucate
A Night in Paris
9 ani in urma
242 Jucate