LINKURI SPONSORIZATE  20 Diamonds

  374 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online 20 Diamonds:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  In magnifica colectie de jocuri slot create de compania EGT a fost adaugat azi jocul la aparate 20 Diamonds, un joc nou plin de diamante si alte pietre pretiose care ofera premii maxime de pana la 200,000 credite. Ecranul principal este adaptabil oricarul telefon mobil, tableta sau desktop iar interfata este moderna si ofera o experienta unica oricarui jucator. Jocul de pacanele 20 Diamonds are un format in stil clasi iar pe ecran vei gasi controale precum cinci butoane cu valori diferite de pariu si butonul de ifomatii si reguli.
  Jocul online 20 Diamonds viene configurat cu 20 linii de plata si cinci tamburi. Jucatorul poate aplica un pariu maxim de 400 credite iar premiul maxim care poate fi capturat este de 200,000 credite.
  Jocul vine cu doua simboluri speciale – simbolul wild reprezentat de numarul 7 de culare rosie si simbolul scatter reprezentat de simbolul de stea verde. Simbolul scatter nu activeaza nici o runda de bonificatie dar ofera premii in valoare de 200,000 credite cand x5 simboluri de stea verde aterizeaza pe o linie activa. Mult Noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul 20 Diamonds este primul joc adaugat in data de 24-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Diamante Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 374 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca 20 Diamonds trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul 20 Diamonds

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE