20 Burning Hot


2 ani in urma 20 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 20 Burning Hot:

Daca ai o pasiune enorma pentru jocurile slot clasice si de asemenea, esti un impatimit al jocurilor create de EGT atunci esti invitat sa probezi in mod gratuit jocul la aparate 20 Burning Hot, versiunea secunda a faimosul joc Burning Hot. Interfata noii versiuni este neschimbata dar include 20 linii de bet in comparatie cu vechea versiune care vine echipata cu doar 5 linii de bet.
Jocul include foarte multe simboluri traditionale de fructe dar acestea au rol de a genera premii. Simbolurile speciale incluse in joc sunt reprezentate de trifoi cu patru foi care are rol de wild in acest joc, simbolul de stea mov care este scatter si simbolul de dolar care este de asemenea un simbol scatter. In acest joc de pacanele online nu beneficiezi de runda de bonus sau rotiri gratuite dar ai posibilitatea de a-ti dubla sau tripla castigurile cu optiunea de joc de risc. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul 20 Burning Hot este primul joc adaugat in data de 20-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese aparate cu fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Slot Pots
7 ani in urma
14 Jucate
5 reel slot
7 ani in urma
11 Jucate
Sizzling Gems
5 ani in urma
15 Jucate
Luxor Valley
6 ani in urma
14 Jucate
Super  Spin Poker
7 ani in urma
19 Jucate
Pharaoh’s Gold III
3 ani in urma
20 Jucate
Garden of Riches
4 ani in urma
19 Jucate
Western Belles
6 ani in urma
22 Jucate
Wings of Riches
6 luni in urma
34 Jucate
Mermaid’s Gold
2 ani in urma
18 Jucate
Solitaire Clasic
8 ani in urma
15 Jucate
Trendy Slots
7 ani in urma
21 Jucate