20 Burning Hot


cod adsense
5 ani in urma 570 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 20 Burning Hot:

Daca ai o pasiune enorma pentru jocurile slot clasice si de asemenea, esti un impatimit al jocurilor create de EGT atunci esti invitat sa probezi in mod gratuit jocul la aparate 20 Burning Hot, versiunea secunda a faimosul joc Burning Hot. Interfata noii versiuni este neschimbata dar include 20 linii de bet in comparatie cu vechea versiune care vine echipata cu doar 5 linii de bet.
Jocul include foarte multe simboluri traditionale de fructe dar acestea au rol de a genera premii. Simbolurile speciale incluse in joc sunt reprezentate de trifoi cu patru foi care are rol de wild in acest joc, simbolul de stea mov care este scatter si simbolul de dolar care este de asemenea un simbol scatter. In acest joc de pacanele online nu beneficiezi de runda de bonus sau rotiri gratuite dar ai posibilitatea de a-ti dubla sau tripla castigurile cu optiunea de joc de risc. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul 20 Burning Hot este primul joc adaugat in data de 20-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese aparate cu fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Zeus II
7 ani in urma
732 Jucate
Jungle Games
9 ani in urma
384 Jucate
Black Gold
10 ani in urma
414 Jucate
Neptunes Fortune Megaways
2 ani in urma
452 Jucate
Wild  Spirit
10 ani in urma
382 Jucate
Mega slot
10 ani in urma
571 Jucate
Aztec Power
8 ani in urma
478 Jucate
King The Lion Heart
8 ani in urma
390 Jucate
Hot & Cash
5 ani in urma
484 Jucate
The Finer Reels of Life
10 ani in urma
371 Jucate
Bust the Bank
10 ani in urma
540 Jucate
243 Crystal Fruits
6 ani in urma
498 Jucate