20 Burning Hot


cod adsense
5 ani in urma 409 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 20 Burning Hot:

Daca ai o pasiune enorma pentru jocurile slot clasice si de asemenea, esti un impatimit al jocurilor create de EGT atunci esti invitat sa probezi in mod gratuit jocul la aparate 20 Burning Hot, versiunea secunda a faimosul joc Burning Hot. Interfata noii versiuni este neschimbata dar include 20 linii de bet in comparatie cu vechea versiune care vine echipata cu doar 5 linii de bet.
Jocul include foarte multe simboluri traditionale de fructe dar acestea au rol de a genera premii. Simbolurile speciale incluse in joc sunt reprezentate de trifoi cu patru foi care are rol de wild in acest joc, simbolul de stea mov care este scatter si simbolul de dolar care este de asemenea un simbol scatter. In acest joc de pacanele online nu beneficiezi de runda de bonus sau rotiri gratuite dar ai posibilitatea de a-ti dubla sau tripla castigurile cu optiunea de joc de risc. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul 20 Burning Hot este primul joc adaugat in data de 20-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese aparate cu fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Black Gold 3D
9 ani in urma
240 Jucate
Dragons Myth
7 ani in urma
345 Jucate
Wild Dragon
5 ani in urma
309 Jucate
Secrets of Alchemy
5 ani in urma
400 Jucate
30 Spicy Fruits
5 ani in urma
534 Jucate
Berettas Vendetta
10 ani in urma
305 Jucate
Vanilla Cocktails
9 ani in urma
272 Jucate
Shangri-La
10 ani in urma
269 Jucate
2 Times Wild
9 ani in urma
274 Jucate
Evolution Slot
10 ani in urma
280 Jucate
Jumping Jaguar
5 ani in urma
282 Jucate
Lion Empreror
7 ani in urma
251 Jucate