20 Burning Hot


cod adsense
3 ani in urma 148 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 20 Burning Hot:

Daca ai o pasiune enorma pentru jocurile slot clasice si de asemenea, esti un impatimit al jocurilor create de EGT atunci esti invitat sa probezi in mod gratuit jocul la aparate 20 Burning Hot, versiunea secunda a faimosul joc Burning Hot. Interfata noii versiuni este neschimbata dar include 20 linii de bet in comparatie cu vechea versiune care vine echipata cu doar 5 linii de bet.
Jocul include foarte multe simboluri traditionale de fructe dar acestea au rol de a genera premii. Simbolurile speciale incluse in joc sunt reprezentate de trifoi cu patru foi care are rol de wild in acest joc, simbolul de stea mov care este scatter si simbolul de dolar care este de asemenea un simbol scatter. In acest joc de pacanele online nu beneficiezi de runda de bonus sau rotiri gratuite dar ai posibilitatea de a-ti dubla sau tripla castigurile cu optiunea de joc de risc. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul 20 Burning Hot este primul joc adaugat in data de 20-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese aparate cu fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Aparate  cupidon
8 ani in urma
122 Jucate
Medusa MegaWays
2 ani in urma
219 Jucate
Lucky Pirates
7 ani in urma
118 Jucate
Unicorn Legend
4 ani in urma
189 Jucate
Crazy Monkey
8 ani in urma
571 Jucate
Multi Gaminator
8 ani in urma
185 Jucate
The Royals
5 ani in urma
164 Jucate
Xtra Hot
8 ani in urma
179 Jucate
Tarzan
4 ani in urma
205 Jucate
Oliver Bar
7 ani in urma
202 Jucate
Poker II
8 ani in urma
196 Jucate
Aztec Spins
12 luni in urma
286 Jucate