LINKURI SPONSORIZATE  100 Super Hot

  497.473 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online 100 Super Hot:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  EGT te invita sa testezi in mod gratuit ultima inovatie lansata in iulie 2017 intitulata 100 Super Hot slot. Este un joc la aparate online creat cu o tematica de fructe care inlocuieste cu succes vechile versiuni precum 40 Super Hot si 20 Super Hot si vine cu cateva modificari vizibile din prima clipa in care vei testa jocul. Ecranul principal contine aceeasi structura standard intalnita la multe jocuri dezvoltate de EGT iar premiul cel mare are o valoare de 50.000. Acest jackpot poate fi luat atunci cand obtii cinci simboluri identice de stea de aur pe o linie activa.
  Jocul de pacanele gratis 100 Super Hot are o configuratie de 5×4 tamburi, 100 linii fixe si un buget de 5.000 monede. Pariul maxim poate fi setat la 500 monede.
  Treaua de aur este scatter si produce cel mai mare premiu iar 7 rosu este wild si are rolul de a inlocui alte simboluri pentru a creea combinatii castigatoare. Mult Noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul 100 Super Hot este primul joc adaugat in data de 6-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe aparate cu fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 497.473 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca 100 Super Hot trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul 100 Super Hot

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE