100 Cats

100 Cats

1 an in urma 5 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online 100 Cats:

Fanii de jocuri slot create de EGT se pot bucura de 100 Cats, un nou joc ca la aparate lansat de ceva timp in lumea jocurilor de noroc. Este un joc perfect pentru iubitorii de jocuri dezvoltate cu tematica de pisici. Ecranul principal este optimizat pentru telefoanele inteligente, tablete si desktop. Include sase simboluri regulare reprezentate de diferite rase de pisici, patru simboluri clasice care pot genera cele mai mici premii din joc si doua simboluri specialre care iti pot da accesul la o runda speciala cu rotiri gratuite. Cel mai pretios simbol din joc este o frumoasa bloda care poate genera premii de pana la 5,000 credite demo cand pariul plasat este setat la maxim iar pe ecran apar cinci simboluri similare.
Jocul la aparate 100 Cats se joaca cu o configuratie de 5 tamburi de rotire, 4 randuri si un total de 100 linii de castig. Cel mai interesant simbol din joc este logo-ul cu familia de pisici, x33, x4 sau x5 dintre ele aterizate pe tamburii 2, 3 si 4 te recompenseaza cu pana la 10 rotiri speciale. Mult Noroc!

INSTRUCTIUNI: Jocul 100 Cats este primul joc adaugat in data de 8-noiembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Tattoo Mania
6 ani in urma
4 Jucate
Native Treasure
7 ani in urma
4 Jucate
40 Flaming Lines
3 ani in urma
3 Jucate
Bier Haus
7 ani in urma
3 Jucate
Slot cu capsuni si fructe
7 ani in urma
9 Jucate
Gladiators Go Wild
1 an in urma
11 Jucate
Mermaid Serenade
5 ani in urma
5 Jucate
Book of Cleopatra
1 an in urma
6 Jucate
Poker ca la aparate Online
7 ani in urma
2 Jucate
Jackpot Express Slot
7 ani in urma
2 Jucate
Pot of Gold
7 ani in urma
4 Jucate
Car Slots
7 ani in urma
3 Jucate