LINKURI SPONSORIZATE10 Burning Heart

184 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online 10 Burning Heart:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Daca nu ai gasit un joc slot clasic care sa aibe tematica de fructe traditionale atunci te invit sa testezi in versiunea demo jocul 10 Burning Heart slot, unul din cele mai recente lansari realizate de faimoasa companie EGT. Acest joc continua seria de jocuri la aparate clasice cu fructe precum Burning Hot sau Extra Stars iar ecranul principal este identic cu celelalte jocuri, diferenta este ca acesta versiune este optimizata pentru toate tipurile de telefoane inteligente sau tablete. Majoritatea simbolurilor gasite in timpul unei runde sunt fructe traditionale iar restul simbolurilor sunt reprezentate de o stealute mov, clopotei si sapte rosu.
Jocul de pacanele 10 Burning Heart poseda o structura simpla de 5×3 tamburi cu 10 linii fixe (nu pot fi configurate sau setate) si un buget fix de 5,000 credite. Jocul include trei simboluri speciale care pot genera premii fantastice de pana la 20,000 credite. Cu exceptia acestor trei simboluri, simbolul de 7 rosu poate genera un premiu de 100,000 credite cand x5 simboluri identice apar pe o linie iar pariul maxim este setat la valoarea de 200 credite. Mult noroc!!!

INSTRUCTIUNI: Jocul 10 Burning Heart este primul joc adaugat in data de 25-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese aparate cu fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 184 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca 10 Burning Heart trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul 10 Burning Heart

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE