• PUBLICITATE


  • Zodiac Wheel

   366 ori


   Descriere joc:

   Please complete the required fields.
   Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

   Vezi ce-ti prezic astrele cu ajutorul jocului Zodiac Wheel slot, un joc care a fost lansat la finele anului 2017 de compania EGT cu o tematica de astrologie si premii uimitoare de pana la 60,000 credite. Astrologul si frumoasa ghicitoare sunt doua din cele mai pretiose simboluri din joc iar la polul opus, premiile inferioare sunt oferite de simbolurile traditionale precum J, Q, K si As in forma de talisman.
   Jocul la aparate online Zodiac Wheel vine cu o interfata simpla in care sunt incluse un total de cinci linii fixe si 5 tamburi.
   Simbolul cu roata astrologica este un simbol wild si poate aparea doar pe tamburii 2, 3 si 4. De asemenea, jocul include doua simboluri scatter, reprezentate de o carte si o mapa. Primul simbol poate debloca un premiu de pana la 10,000 credite iar al doilea simbol poate aparea pe tamburii 1, 3 si 5 si poate da un premiu de 2,000 credite pentru cinci simboluri identice pe o linie. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Zodiac Wheel la aparate este primul joc slot adaugat in data de 24-februarie -2018 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, Sloturi EGT, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 366 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Zodiac Wheel trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Zodiac Wheel

   FACEBOOK


   PUBLICITATE