• PUBLICITATE


  • Wolf Rising

   460 ori


   Descriere joc:

   Wolf Rising este un alt joc slot creat si lansat de IGT care invita toti jucatorii intr-o frumoasa aventura in inima junglei periculoase unde au posibilitatea de a descoperi multe specii de lupi. Acest joc de pacanele online este considerat de majoritatea specialistilor inlocuitorul jocului la aparate Wolf Run care este unul din cele mai apreciate jocuri din lumea intreaga. Fata de versiune veche a acestui joc, versiunea noua vine cu un ecran diferit unde sunt incluse pana la 5 tamburi si 8 randuri.
   In acest joc ai ocazia sa joci cu 100 linii care pot fi modificate oricand de jucator. Pretul maxim care poate fi alocat pe o singura linie este de 30 credite.
   Jocul include un simbol wild reprezentat de totem si un simbol bonus care are puterea de a activa partida de rotiri gratuite. Initial cu 3 simboluri de bonus poti castiga pana la 5 rotiri gratuite dar bonusul poate fi redeclanşat de mai multe ori, până la un număr maxim de 255 de învârtiri gratuite.

   INSTRUCTIUNI: Wolf Rising la aparate este primul joc slot adaugat in data de 21-septembrie -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate cu Jungla, Aparate cu Lupi, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 460 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Wolf Rising trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Wolf Rising

   FACEBOOK


   PUBLICITATE