LINKURI SPONSORIZATEWild Shark

126 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online Wild Shark:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Amatic Industries iti da posibilitatea de a explora adancurile oceanului cu Wild Shark slot, un joc unde poti descoperi comori care pot fi transformate in bani si cateva caracteristici de bonus care iti da pana la 5 rotiri gratuite. Jocul include o gama de simboluri de creaturi marine precum rechini, pesti de diferite culori, broaste testoase si multe alte elemente gasite pe fundul oceanului.
Jocul de pacanele Wild Shark vine cu o formula de 5×4 taburi, 50 linii fixe de castig si un buget care poate fi utilizat pentru modul demo, fara bani reali sau inregistrare.
Simbolul de rechin este un simbol wild iar simbolul de bonus este un simbol special si iti permite sa castigi o runda de 5 rotiri gratuite daca acest simbol aterizeaza de 3, 4 sau 5 ori pe aceeasi linie.

INSTRUCTIUNI: Jocul Wild Shark este primul joc adaugat in data de 17-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Natura Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 126 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca Wild Shark trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul Wild Shark

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE