• PUBLICITATE


  • Treasure of Horus

   108 ori


   Descriere joc:

   Zeul Anubis si zeul Horus te invita intr-o frumoasa calatorie in egiptul antic pentru a descoperi comorile antice in Treasure of Horus slot, unul din cel mai atractiv joc la aparate lansat in 2017 de compania Iron Dog Studios. Acest joc are o grafica superba, animatiile sunt spectaculoase iar coloana sonora este orientala. Simbolurile incluse pe tamburi sunt reprezentate de diferite hieroglife, o sabie, monede egiptene, gandaci sacri, o pisica si doi zei.
   Jocul de pacanele Treasure of Horus include cinci cilindri, 20 linii de plata si un sold de 1.000 monede. Poti aloca un pariu maxim de 40 monede. Jocul Treasure of Horus include trei simboluri wild reprezentate de trei gandaci de diferite culori si un simbol scatter, reprezentat de faraon. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Treasure of Horus la aparate este primul joc slot adaugat in data de 6-iulie -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate cu Egiptul Antic, Aparate cu Faraoni, Aparate cu Piramide, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 108 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Treasure of Horus trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Treasure of Horus

   FACEBOOK


   PUBLICITATE