LINKURI SPONSORIZATETiger’s Claw

191 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online Tiger’s Claw:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Betsoft Gaming te invita sa explorezi muntii siberieni cu jocul Tiger’s Claw slot, unul din cele mai recente jocuri la aparate lansate in martie 2018. Fundalul jocului are un peisaj inspirat din Siberia iar restul simbolurilor sunt reprezentate de un vultur, masti, un tigru siberian si multe altele. Jocul vine echipat cu doua simboluri scatter iar cu ajutorul acestor doua simboluri poti acumula pana la 240 rotiri gratuite si plati de x50 pariul total.
Jocul de pacanele Tiger’s Claw se compune din 3x4x5x4x3 tamburi si pana la 720 moduri de castig. Interfata jocului este creata in HTML5 iar premiul cel mai mare are o valoare de 1,000 credite. Simbolul wild are puterea de a substitui toate elementele normale din joc cu exceptia simbolului de shaman si logo-ul jocului. Runda de rotiri gratuite poate fi reactivata pana la maximum 240 rotiri gratuite consecutive. Mult noroc!!!

INSTRUCTIUNI: Jocul Tiger’s Claw este primul joc adaugat in data de 2-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 191 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca Tiger’s Claw trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul Tiger’s Claw

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE