• PUBLICITATE


  • Tiger Heart

   247 ori


   Descriere joc:

   Fa-ti bagajele pentru cea mai periculoasa aventura din viata ta cu Tiger Heart slot, unul din cele mai adevarate jocuri de aventura cu tematica de jungla lansate de compania GameArt. Este un joc plin de aventura si adrenalina unde cel mai pretios simbol din joc este capul de jaguar de aur. Acest simbol aterizat in aceeasi pozitie de cinci ori ofera un premiu fix de 500 credite. Un alt simbol care are un rol impartant in joc este o frumoasa printesa a junglei. Acesta, are rolul de simbol wild si poate inlocuri absolut toate simbolurile din joc. Tiger Heart la aparate se prezinta cu 10 linii fixe si cinci cilindri. Printesa junglei este simbol wild iar simbolul de inima este scatter.
   Pentru a prinde cele 15 rotiri gratuite oferite de caracteristica principala din joc trebuie sa colectezi cinci simboluri de inima pe o linie activa. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Tiger Heart la aparate este primul joc slot adaugat in data de 2-mai -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate cu Animale Salbatice, Aparate cu Jungla, Aparate cu Natura, Aparate cu Tigri, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 247 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Tiger Heart trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Tiger Heart

   FACEBOOK


   PUBLICITATE