• PUBLICITATE


  • The Monkey Prince

   77 ori


   Descriere joc:

   Intra in universul maimutelor si deblocheza caracteristici unice cu ajutorul jocului The Monkey Prince, un joc realizat de faimoasa companie IGT cu o tematica foarte interesanta si un ecran adaptabil oricaruit telefon de ultima generatie. Jocul la aparate The Monkey Prince are o tematica inspirata din filmul cu acelasi nume iar cel mai mare premiu din joc are o valoare de 1,000 credite si este oferit de simbolul wild.
   Se joaca cu o configuratie de 5×4 tamburi cu un total de 60 linii de bet care nu pot fi modificate in timpul jocului.
   Pentru a activa caracteristicile jocului trebuie sa colectezi masti de diferite culori. Daca jucatorul colecteza pe ecran 5 sau mai multe măști albastre, 3 sau 4 in poziții aleatorii pe tamburi se transformă în simbol wild, iar masca albastră se resetează. Mult noroc!

   INSTRUCTIUNI: The Monkey Prince la aparate este primul joc slot adaugat in data de 3-iulie -2018 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, Sloturi de IGT, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 77 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca The Monkey Prince trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul The Monkey Prince

   FACEBOOK


   PUBLICITATE