• PUBLICITATE


  • The Mask of Zorro

   117 ori


   Descriere joc:

   Faimosul actor Antonio Bandera si frumoasa Catherine Zeta-Jones te invita in universul cinematografiei cu The Mask of Zorro slot, unul din cele mai nou jocuri la aparate lansate in luna acesta de Playtech. Este un joc superb care inlocuieste cu succes versiunea veche si vine cu cateva aspecte actualizate. Jocul include toate personajele principale din celebrul film cu acelasi nume iar cel mai mare premiu din joc care poate fi capturat de jucator are o valoare de 1,000 credite. Acest premiu poate fi luat cu x5 simboluri de Zorro pe o linie activa.
   Jocul de pacanele online The Mask of Zorro vine cu o configuratie simpla de 5×3 tamburi si 40 linii de bet. Pariul maxim poate fi de 400 credite.
   Simbolul cu Zorro joaca rol de simbol wild si poate aparea in orice pozitie pe tamburi. De asemenea, rolul acestui simbol este de a inlocui orice simbol pentru a creea combinatii profitabile. Cu jocul de bonus poti castiga pana la 15 rotiri gratuite simultan si un multiplicator x3. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: The Mask of Zorro la aparate este primul joc slot adaugat in data de 9-februarie -2018 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate cu Supereroi, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 117 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca The Mask of Zorro trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul The Mask of Zorro

   FACEBOOK


   PUBLICITATE