• PUBLICITATE


  • The Legend of Unicorn

   299 ori


   Descriere joc:

   Explreaza regatul magic al unicornilor cu jocul The Legend of Unicorn slot si vei putea calatori in lumea basmelor multumita companiei Viaden Games care a lansat acest fantastic joc in urma cu cativa ani. Este un joc creat intr-un stil clasic unde poti castiga un premiu maxim de 9000 credite. Acest lucru poate fi realizat cu cinci simboluri de vultur/acvila aterizate pe o linie orizontala.
   Jocul The Legend of Unicorn la aparate include 9 linii de bet si cinci tamburi de rotire. Pariul maxim care poate fi realizat intr-o sesiune de joc este de 5 monede.
   Simbolul de acvila este simbol wild si te ajuta sa creezi cat mai multe combinatii castigatoare iar simbolul de zana/femeie este simbol scatter si activeaza functia de bonus unde poti lua pana la 15 rotiri gratuite cu toate castigurile triplate. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: The Legend of Unicorn la aparate este primul joc slot adaugat in data de 4-iunie -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate cu Natura, Aparate cu Zane, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 299 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca The Legend of Unicorn trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul The Legend of Unicorn

   FACEBOOK


   PUBLICITATE