Temple of Ausar

  69 ori


  Descriere si functionalitati pentru Temple of Ausar:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Faimosul zeu egipean Ausar te invita intr-o frumoasa calatorie in egiptul antic cu Temple of Ausar slot, un alt joc ca la aparate lansat recent de compania Eyecon cu o tematica inspirata din Egiptul antic si premii care depasesc valoarea de 9,500 credite. Jocul vine cu un ecran modern, optimizat pentru platforma mobila si ofera multiple sanse de castig si de asemenea, o runda de pana la 15 rotiri gratuite simultan.
  Jocul vine cu o configuratie standard de 5 tamburi si 25 linii de bet ajustabile. Bugetul este de 1,000 monede iar pariul maxim per joc poate fi de 12,50 credite.
  Simbolul cu zeul Ausar este un simbol wild si poate da un premiu de maxim 9,500 credite cand acesta apare pe o linie activa de cinci ori. De asemenea, simbolul cu regina Cleopatra este un alt simbol special din joc si poate declansa o runda de rotiri gratuite. Pentru a profita de 15 runde de rotiri gratuite trebuie sa colectezi 3 sau mai multe simboluri identice pe o linie castigatoare. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Temple of Ausar este primul joc adaugat in data de 7-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 69 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Temple of Ausar trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Temple of Ausar

  FACEBOOK


  PUBLICITATE