• PUBLICITATE


  • Summer Queen

   1.948 ori


   Descriere joc:

   Novomatic te invita intr-o noua calatorie in mijlocul naturii salbatice cu Summer Queen slot, un nou joc creat in HTML5 de binecunoscuta companie Novomatic unde ai sansa de a prinde un premiu de pana la 80000 credite. Are un design extrem de interesant, simbolurile sunt executate cu mare atentie iar ecranul principal se adapteaza perfect pentru aproape toate tipurile de telefoane mobile sau tablete.
   Toate simbolurile din joc sunt reprezentate de diferite aniale salbatice precum un papagal, leu, sarpe, zebra si multe altele. Jocul Summer Queen la aparate este configurat cu o structura ce include un format 5×4, 40 linii de plata si un buget care nu depaseste suma de 1000 monede. Simbolul wild este reprezentat de logo-ul jocului iar simbolul scatter este reprezentat de sfera de cristal. Functia de bonus Summer Queen se activeaza in momentul in care trei sau mai multe simboluri de sfera de cristal sunt aterizate pe o linie orizontala. Jucatorul primeste pana la 10 rotiri gratuite.

   INSTRUCTIUNI: Summer Queen la aparate este primul joc slot adaugat in data de 17-mai -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Clasice cu Fructe, Aparate cu Jungla, Aparate cu Lei, Aparate cu Tigri, Aparate Novomatic Gaminator, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 1.948 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Summer Queen trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Summer Queen

   FACEBOOK


   PUBLICITATE