Stampede

  174 ori


  Descriere si functionalitati pentru Stampede:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Faimoasa companie Betsoft te invita intr-o noua calatorie in desertul african cu Stampede slot, un nou joc creat cu pana la 1024 forme de castig si premii de pana la 769,500 credite care pot fi castigate intr-o singura sesiune de joc. Acest joc este realizat cu tehnologie de ultima generatie iar animatiile si efectele vizuale sunt 3D. Simbolurile intalnite pe ecran in timpul partidei sunt diferite animale salbatice din Africa precum elefanti, girafe, rinoceri si multe altele. Cel mai pretios simbol din joc este simbolul de elefant. Al doilea simbol care poate declansa un premiu maxim de 4,000 monede este arborele din mijlocul desertului.
  Din bugetul alocat acestui joc poti aplica un pariu minim de 0,01 sau un pariu maxim de 200 credite per joc.
  Simbolul de copac al vietii joaca rol de simbol scatter si-ti da oportunitatea de a intra in posesia unei partide de rotatii gratuite daca acumulezi un minim de trei simboluri asemenatoare pe ecran. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Stampede este primul joc adaugat in data de 4-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 174 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Stampede trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Stampede

  FACEBOOK


  PUBLICITATE